Hesabım
    "The Old Guard'dan Charlize Theron'lı Görseller Geldi

    The Old Guard'dan yeni detaylar...

    Gina Prince-Bythewood'un imzasını attığı, Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan aksiyon filmi The Old Guard'dan yıldız oyuncu Charlize Theron'lı görseller paylaşıldı. Görsellerde Theron'ı alışık olmadığımız siyah saçları ve silahıyla görüyoruz.

    Netflix bünyesinde Image Comics'in çizgi romanlarından uyarlanan The Old Guard'dan yeni görseller geldi. Ölümsüz paralı askerleri odağına alan The Old Guard'ın görsellerinde Charlize Theron'ın canlandırdığı Andromache of Scythia karakteri de dahil olmak üzere birçok karakterle tanışıyoruz. Çizgi roman uyarlaması The Old Guard'ın konusu ise şöyle:  The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

    The Old Guard'ın oyuncu kadrosunda Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road gibi yapımların yıldızı Charlize Theron'ın yanı sıra 12 Years A Slave'den tanıdığımız başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor, Rust and Bone, The Danish Girl, Red Sparrow gibi yapımlardan tanıdığımız Matthias Schoenaerts, Harry Potter filmlerinin Dudley'i Harry Melling gibi isimler yer alıyor.

    The Old Guard'ın 10 Temmuz'da Netflix'te izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top