Hesabım
    David Ayer, Harlan Coben'in "Six Years" Kitabını Uyarlıyor!

    David Ayer'in yeni projesi belli oldu!

    Suicide Squad'ın tartışmalı yönetmeni David Ayer'in gelecek projesi resmi olarak açıklandı. Bright 2'nin yönetmen koltuğuna oturmayacağı kesinleşen yönetmen, Harlan Coben'in imzasını attığı roman "Six Years"ı beyaz perdeye aktaracak.

    Son olarak Training Day'in dizi versiyonunun senaryosunu kaleme alan David Ayer'in yeni projesi belli oldu. Deadline'ın haberine göre yönetmen, Harlan Coben'in Six Years kitabını uyarlayacak. Kitabın uyarlama haklarını ise Netflix devraldı. Six Years'ın konusu ise şöyle: Jake Fisher, hayatının aşkı olan Natalie'nin başka bir adamla evlenmesini izlemek zorunda kalır. Bunun ardından 8 koca yıl geçmiştir. Kalp kırıklıklarıyla birlikte Jake kendini bir üniversitedeki kariyerine adar. Natalie'ye ondan uzak durmak için söz veren Jake'in umutları Natalie'nin kocasının ölümü üzerine yeniden yeşerir. Cenazeye giden Jake, kocası ölen kadının Natalie olmadığını fark eder. Böylece onu aramaya koyulur.

    David Ayer'in Bright 2'nin yönetmen koltuğuna oturması bekleniyordu. Ancak yapılan son açıklamaların ardından filmi The Incredible Hulk ile tanınan Louis Leterrier'in yöneteceği duyuruldu. Ayrıca David Ayer'in başı bir süredir Suicide Squad ile dertte. Çizgi romanların hayranları sosyal medya üzerinden Ayer'e filmle ilgili eleştiriler yağdırıyor. James Gunn'ın Ayer'in hatalarını düzeltmesi umut ediliyor. Ayer'in gelecek projeleri arasında Six Years'ın yanı sıra The Tax Collector ve The Wild Bunch bulunuyor. Yıllar önce Hugh Jackman'ın adı Six Years roman uyarlamasıyla birlikte geçiyordu. David Ayer'in filminde Jackman'a yer verip vermeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top