Hesabım
    "Galaksinin Koruyucuları"nın Ego Karakterinin Konsept Sanatı Yayınlandı

    Ve Liam Neeson'a benziyor...

    James Gunn'ın imzasını attığı Galaksinin Koruyucuları 2 ile ilgili yeni bir konsept sanatı çalışması paylaşıldı. Star Lord'un babası olan Ego'nun ilk tasarlandığı halini paylaşan isim sanatçı Jerad S. Marantz oldu. Çalışmanın orijinalinin Liam Neeson ile olan benzerliği dikkatleri çekti.

    Guardians of The Galaxy serisinin devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2'den yeni bir çalışma paylaşıldı. Film henüz hayata geçirilmeden önce Ego karakteri için yapılan konsept sanatı, sanatçı Jerad S. Marantz tarafından paylaşıldı. Star Lord'un babası olan Ego'nun oğlunun annesinin hastalığına sebebiyet verdiği ortaya çıkmıştı. Kötü bir karakter olarak tasarlanan Ego, ilk kez çizgi romanlarda 1966 yılında ortaya çıkmıştı. The Mighty Thor'da okuyucu karşısına çıkan Ego, filmlerde Star Lord'un esas babasının her zaman Yondu olduğunu farkına varmasını sağlamıştı. Ego karakterini Kurt Russell canlandırdı.

    James Gunn, Guardians of The Galaxy 2'nin ardından Galaksinin Koruyucuları 3'ün yönetmen koltuğundan kovulmuştu. Disney bir süre sonra oyuncuların rest çekmesine karşılık olarak Gunn'ı filmin başına yeniden geçirdi. Ancak Gunn, The Suicide Squad'ın tüm aşamaları tamamlanmadan Guardians of The Galaxy 3 üzerinde çalışmaya başlamayacağını açıklamıştı. The Suicide Squad'ın çekimlerinin sona erdiği ve post prodüksiyonun devam ettiği biliniyor. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde Guardians of The Galaxy 3 dahil olmak üzere birçok filmin hayata geçirilmesi planlanıyor. Black Widow'a bir film ile veda edilecek olmasının ardından Eternals'da yepyeni kahramanlarla tanışacağımızı biliyoruz. Ayrıca bu evrede eski kahramanlardan Thor ve Doctor Strange filmlerle devam ederken, Scarlet Witch ve Vision, WandaVision dizisiyle, Loki aynı isimli diziyle, Hawkeye aynı isimli diziyle, Sam Wilson ve Bucky Barnes The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta olacak. Ayrıca Black Panther ve Captain Marvel ikinci filmleriyle 4. evrede yer alacakken Shang-ChiGuardians of The Galaxy 3Blade filmleri de yakında hayata geçirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top