Hesabım
    Ari Aster, "Save the Green Planet" Uyarlamasının Yapımcısı Olacak

    Midsommar'ın yönetmeni Ari Aster, yapımcı olarak kariyerine devam ediyor.

    Midsommar ile korku sinemasında adından söz ettiren Ari Aster, "Save The Green Planet" isimli film uyarlamasında yapımcı görevini üstlenecek. Kore yapımı Save The Green Planet'ın uyarlanacağı haberinin duyurusu CJ Entertainment tarafından yapıldı.

    Kore yapımı Save The Green Planet, Hollywood'a uyarlanıyor. Orijinal filmin yönetmen koltuğuna oturan Joon-hwan Jang, yeni film ekibinin de başında olacak. HBO'nun en iyi dizilerinden biri olan Succession'ın çok beğenilen Tern Haven bölümünün senaristliğini yapan Will Tracy, Save The Green Planet'ın senaryosunu kaleme alacak. Hereditary ve Midsommar ile korku sinemasının modern dönemine yeni bir soluk getiren isimlerden Ari Aster ise filmin yapımcılığını Lars Knudsen ile birlikte üstlenecek.

    2003 yapımı komedi ve bilim kurgu türündeki orijinal Save The Green Planet filminin konusu ise şöyleydi: Travma geçirmiş olan ve arıcılıkla ilgilenen genç bir adam, Kore'nin önde gelen iş adamlarından biri sürüngen bir uzaylı olduğu inancıyla kaçırır. İş adamının Andromeda'dan geldiğine ve birkaç gün içerisinde dünyayı yok etme planı yaptığına inanan adam, ona işkence yaparak lideriyle görüşmeye ikna etmeye çalışır. Amacı Armageddon'u dünyaya getirme planlarından vazgeçirmektir. Save The Green Planet'ın haklarını elinde bulunduran CJ Entertainment, aynı zamanda 4 Oscar ödüllü Parasite'ın da şirketi olarak biliniyor.

    Ari Aster, korku filmleriyle yakaladığı başarının ardından bir süre korku filmleriyle ilgilenmeyeceğini açıklamıştı. Farklı türlere yönelecek olan Aster'in şimdilik gözlemlediği türlerden biri de bilim kurgu olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top