Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filminden İlk Detaylar

    Shyamalan, yeni filminin oyuncu kadrosunu tamamladı

    THR

    M. Night Shyamalan bir sonraki filmi için oyuncu kadrosunu tamamladı. Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff ve Vicky Krieps çok gizli projede rol almak için yönetmenle görüşüyorlar. Shyamalan, Universal Picture tarafından piyasaya sürülecek olan isimsiz filmi yazacak, üretecek ve yönetecek.

    Çoğu Shyamalan filmi gibi, senaryo çalışmaları gizlilikle yürütülüyor ve her zaman başka bir filmine bağlanma ihtimali bulunuyor.  Universal, Koronavirüs pandemisi sinema salonlarının kapanmasına neden olduğu için takvimini planlayamıyor ve belirsizlik devam ettiği için film üzerinde vizyon tarihi olmadan çalışılıyor. Umut, yıl sonuna kadar en azından motor diyebilmek. Shyamalan bağımsız olarak “Glass”, “Split” ve “The Visit”i 35 milyon dolarlık birleşik üretim bütçesi ile finanse etti. Bu filmler dünya genelinde brüt 600 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

    Shyamalan geçtiğimiz yıl Apple TV Plus için bir korku dizisi olan “Servant”ın yapımcılığını üstlendi. Şovun ikinci sezonu yakın zamanda üretimini tamamladı. Vicky Krieps, Paul Thomas Anderson’ın romantik draması “Phantom Thread”, daha sonra “The Last Vermeer” ve “The Girl in the Spider’s Web”le devam eden çıkışını sürdürmek istiyor. Eliza Scanlen, HBO mini dizisi “Sharp Objects”te Amy Adams'la birlikte oynadıktan sonra, Greta Gerwig’in “Little Women” uyarlamasında yer aldı. Son olarak da “Babyteeth” filmiyle karşımıza çıktı. 

    Taika Waititi’nin Oscar galibi “Jojo Rabbit” filminde rol alan Thomasin McKenzie, en son “The True History of the Kelly Gang” de yer aldı. Alex Wolff ise Ari Aster’in korku filmi “Hereditary” filmiyle tanındı ve daha sonra “Jumanji: The Next Level” ve “Bad Education” filmlerinde oynadı. Kadroda yer alan son oyuncu Aaron Pierre, CW dizisi “Krypton” ve Barry Jenkins’in mini dizisi “The Underground Railroad”da yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top