Hesabım
    Russo Kardeşler, Pizza Film School ile Film İzleme Serisi Başlatıyor

    Joe ve Anthony Russo'dan film izleme etkinliği!

    Avengers: Endgame'in Marvel'dan emekli olan başarılı yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo, coronavirüs karantinası günlerinde online olarak film izleme etkinliği başlatma kararı aldı. Pizza Film School adını alan Instagram canlı yayın programı, ikilinin en sevdiği klasik filmlerin paylaşımıyla başlayacak.

    Geçtiğimiz haftalarda Avengers: Endgame filminin vizyona girmesinin yıl dönümü kutlanmış, Joe ve Anthony Russo da bunun için bir canlı yayın etkinliği düzenlemişti. Hayranlarla birlikte filmi izleyen yönetmenler, canlı yayın ve söyleşiye de yer vermişti. Şimdi ise bu fikri beğenmiş olacaklar ki, yeni bir canlı yayın programına imza atmak için hazırlanıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Pizza Film School'un duyurusunu yapan Russo Kardeşler, şu açıklamaya yer verdiler: "Sizleri Russo Bros Pizza Film School ile tanıştırıyoruz. Sizler gibi bizim ailelerimiz de karantina boyunca film izliyor. Ve bu aile boyu film geceleri, bizlere sizlerle en sevdiğimiz klasik filmleri paylaşma konusunda ilham verdi. Gelecek birkaç hafta boyunca, büyürken bizlere ilham vermiş ve bizlerin yönetmen olmasını sağlamış haftanın filmlerini paylaşacağız. Her Cuma günü bir film duyuracağız. Ardından gelecek Cuma günü filmi tartışmak için canlı yayın yapacağız, bir yandan da sizlerin sorularını yanıtlayacağız."

    Russo Kardeşler, gelecek hafta tartışılacak olan filmin La Haine olacağını resmi olarak duyurdu. Canlı yayın tarihi olarak ise 15 Mayıs işaretlendi. Amerika saatiyle akşam 5, ülkemizde ise gece 12'de canlı yayın izlenebilir olacak. La Haine'ın konusu ise şöyle hatırlıyoruz: Protesto, şiddetli bir isyanda rol alan 3 gencin hikayesini anlatıyor. Paris’in gettolarında hararetli saatler yaşanmaktadır. Grup halinde dolaşan yerel gençlerle, çevreyi kuşatan polisler arasında nefret dolu bakışlardan oluşan bir gerilim vardır. Mahallenin gençlerinden Abdel, polis soruşturması sırasında benzetildiği için hastanede ölüm döşeğinde yatmaktadır. Gencin arkadaşları ise başıboş dolaşmaktadırlar. İçlerinden biri Vinz, Abdel’in ölmesi durumunda bir polis vurmaya and içer...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top