Hesabım
    Mike Flanagan'dan Stephen King Roman Uyarlaması Geliyor!

    Doctor Sleep'in yönetmeni Flanagan, yeni bir King romanını uyarlayacak.

    Usta korku romanı yazarı Stephen King'in "Revival" eserinin, Mike Flanagan tarafından sinemaya uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Daha önce de Doctor Sleep ve Gerald's Game isimli King romanlarını uyarlayan Flanagan, yeni projesini bulmuş gibi görünüyor.

    Stephen King'in Revival romanı, 2014 yılında okuyucularıyla buluşmuştu. Kitap, bir uyuşturucu bağımlısının hikayesini konu ediniyor. Kasabaya gelen yeni bakan, ayrılmış olduğu karısı ve görmediği oğlu ile yeniden iletişime geçmeyi takıntı haline getirmiştir. Charles Jacobs'ı kasabada herkes sevmeye başlar. Tabii eski karısı ve oğlu hariç. Kasabada Jacobs ve oğlunun başına korkunç şeyler gelecektir. Bu sırada hikayenin odağı tüm bu olayları gözetleyen Jamie Morton'a geçer ve olay H.P. Lovecraftvari bir korku dizisine dönüşür.

    Revival'ın yönetmen koltuğuna Hush, Gerald's Game, The Haunting of Hill House, Doctor Sleep, Before I Wake, Ouija: Origin of Evil, Oculus gibi korku türündeki yapımlarla tanınan Mike Flanagan geçecek. Ayrıca filmin senaryosunu da Flanagan kaleme alacak. Başarılı yönetmenin ayrıca Midnight Mass isimli korku dizisini çekmeye hazırlandığı bilinenler arasında yer alıyor. Tüm bunlardan önce Netflix orijinal yapımı The Haunting of Hill House dizisinin yeni ve bağımsız sezonu olan The Haunting of Bly Manor izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top