Hesabım
    Andy Serkis, "The Batman"den Yeni Detaylar Verdi!

    Alfred Pennyworth'ü canlandıracak olan Andy Serkis, The Batman'den bahsetti.

    Alfred Pennyworth olarak izleyeceğimiz Andy Serkis, Matt Reeves'in yönetmenliğini üstlendiği "The Batman" filmi hakkında konuştu. Meraklıların aklında filmin daha iyi canlanmasını sağlayan Andy Serkis, Ladbible'a konuştu.

    Robert Pattinson'ın Bruce Wayne'e hayat verecek olmasıyla tartışma konusu haline gelen The Batman hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Son olarak Venom: Let There Be Carnage filminin yönetmen koltuğuna oturan Andy Serkis, The Batman'de Alfred karakterini canlandırıyor. Daha önce Michael Caine ve Jeremy Irons gibi isimlerle tanıdığımız Alfred, Bruce Wayne'in yardımcısı ve en güvendiği insan olarak biliniyor. Serkis, The Batman hakkında Ladbible'a konuştu ve çok daha karanlık olacağı söylentilerine şu cevabı verdi: "Bence bu çok da gerçekten uzak değil. Alfred ve Bruce arasındaki duygusal bağ ile ilgisi var. Filmin odağı bu. Ve gerçekten Matt'in yazdığı senaryo muhteşem. Michael Caine rolünde harikaydı. Onun canlandırdığı Alfred efsaneviydi ve oraya erişmeyi düşünemem bile gerçekten. Kendine göre bir şey yaratmalısın. Shakespeare'in ikonik karakterlerini oynamak gibi. Eskiye dönersin ve kendi versiyonunu yaratırsın. Karakterin hangi açıdan seninle bağlantılı olduğunu görür ve ortak noktalarını bulursun."

    80'li ya da 90'lı yıllarda geçeceği tahmin edilen The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor. Coronavirüs salgını nedeniyle The Batman'in vizyon tarihi de değiştirildi. Karantina günlerinin hemen öncesinde The Batman çekimlerine başlanmıştı. Ancak uzun süredir prodüksiyon ile ilgili yeni bir gelişme bulunmuyor. Film, 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top