Hesabım
    Deadpool Çizgi Romanlarının Yaratıcısı, Marvel'ı Suçluyor!

    Deadpool 3, Marvel yüzünden mi çekilemiyor?

    Ryan Reynolds'ın yıldızı olduğu Deadpool serisinin üçüncü filmi sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak çizgi romanların yaratıcı ismi Rob Liefeld'in söylediklerine göre, Deadpool 3'ün çekilememesinin nedeni Marvel'ın ta kendisi.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds, geçtiğimiz yıl içerisinde Disney ile anlaşma yapmak üzere Marvel'ın kapısında görüntülenmişti. Bunun ardından Disney'den, Deadpool gibi 18+ süper kahraman filmlerine sıcak baktıklarını ve Deadpool 3'ün çekilmesinin kaçınılmaz olduğu açıklaması gelmişti. Ancak aradan uzun zaman geçmesine rağmen Deadpool 3 ile ilgili bir tek açıklama dahi yapılmadı. Reynolds da filmin ne zaman çekileceğini bilmediğini söyledi. Şimdi ise çizgi roman yazarı Rob Liefeld açıklama yaptı ve gişede 1.5 milyar dolar hasılat elde eden seriye üçüncü filmin gelmemesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Marvel'ı suçluyorum. Henüz yapılmadığı için Marvel suçlu. Yapılmama nedeni Marvel. Bilmece ne olursa olsun ya da dahiyane planınıza uysun uymasın sadece görevini yerine getir. Daha önce olsa 'Hulk ve Deadpool birlikte eğlenceli bir film çekebilir' derdim. Ama bu adamların hiçbiri gençleşmeyecek, değil mi?"

    Deadpool'un yanı sıra bir X-Force filminin çekilebileceği konuşuluyordu. Ancak ne Marvel'dan en de Disney'den bu konuda bir bilgi uzun süredir gelmiyor. Yalnızca Jeff Wadlow'un X-Force filmi çekmeye gönüllü olduğu biliniyor. Marvel, Deadpool 3 filminin Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alıp almayacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Tüm film ve dizilerini geçtiğimiz yıl içerisinde açıkladıkları düşünülürse, Deadpool 3'ün gelme ihtimali gittikçe düşüyor gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top