Hesabım
    Cate Blanchett, James Gray ve Adam McKay'in Filmlerinin Kadrosuna Katıldı

    Blanchett, iki iddalı filmler birden geliyor.

    Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock

    Hollywood, prodüksiyonların ne zaman tekrar üretime geçeceğini bilemese de yeni projeler için çalışmalara devam ediyor. Cate Blanchett, kendisi gibi yüksek profilli yönetmenlerle iki film projesi için anlaşmayı imzaladı. Yıldız oyuncu, James Gray’in yöneteceği “Armageddon Times” ve Adam McKay’ın Jennifer Lawrence'lı yeni Netflix filmi “Don’t Look Up”ın kadrosuna dahil oldu.

    Bu gelişmeler, Blanchett'in Lionsgate'in yönetmen Eli Roth'la birlikte çektiği popüler video oyunu uyarlaması “Borderlands”in kadrosunda yer alacağının duyurulmasının üzerine gelmiş oluyor. COVID-19 salgını nedeniyle ara verilen çekimler göz önüne alındığında, bu filmlerden herhangi birinin ne zaman üretime gireceği bilinmiyor. “Armageddon Times”, Gray tarafından “Ad Astra” ortağı RT Features'la birlikte yazılacak ve yönetilecek. Hikaye, Gray’in Queens Kew-Forest School öğrencilik yıllarındaki deneyimlerinden yola çıkılarak yazıldı. McKay’in yeni filmi ise şubat ayında duyuruldu ve Lawrence, gezegeni yok edecek, yaklaşan bir asteroit hakkında insanlığı uyarmaya çalışan gökbilimciyi canlandırıyor. McKay, bir streaming platformu için ilk filmini yazıyor ve yönetiyor. 

    Blanchett, bu yılın başlarında, COVID-19 salgını nedeniyle üretim durmadan önce Guillermo del Toro’nun gerilim filmi “Nightmare Alley”de yer aldı ve Bradley Cooper'la birlikte çekimlerini tamamladı. Blanchett, şu anda Hulu’daki Mrs. America dizisinde Phyllis Schlafly'yi canlandırdığı performans için olumlu eleştiriler alıyor ve yaklaşan Emmy sezonunda yarışın içinde olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top