Hesabım
    Disney+, 2025'te 202 Milyon Kullanıcıya Ulaşacak!

    Disney+, hızlı gelişiyor!

    Geçtiğimiz Kasım ayında açılışını yapan ve hızlı büyüyen Disney+'ın 2025 yılına kadar olası gelişme oranları açıklandı. İngiltere'deki bir dijital platform araştırma firması, Disney+'ın 2025 yılına kadar 202 milyon kullanıcıya ulaşmasını bekliyor.

    The Mandalorian dizisi ve arşivden çıkarılan yüzlerce film sayesinde yalnızca birkaç ay içerisinde kullanıcılarını katlayarak artıran Disney+, coronavirüs salgınından en büyük karla çıkan platformlardan biri. Disney+'ın gelecek planları arasında da The Mandalorian kadar önemli dizi projeleri bulunuyor. Obi Wan Kenobi, Cassian Andor dizileri, WandaVision, Loki, Hawkeye, Moon KnightShe-Hulk ve What/If dizileri muhtemelen Disney+'ın büyümesini inanılmaz seviyelerde hızlandıracak. Tabii bunun için öncelikle salgının kontrol altına alınması ve Hollywood'un yeniden çalışır hale gelmesi gerekiyor.

    İngiltere'de bir araştırma şirketi olan Digital Tv Research, platformları incelemeye devam ediyor. Disney'in kendi tahminlerine göre platform 2024 yılına kadar 60 milyon ile 90 milyon arasında bir kullanıcı sayısına ulaşacak. Digital Tv Research'e göre ise 2025 yılında 202 milyon kullanıcı Disney+'ta olacak. Tabii o zamana kadar muhtemelen tüm Avrupa'nın yanı sıra Netflix gibi 150 ülkenin üzerinde lokasyona ulaşmış olacaktır. Şirket, Netflix için 258 milyon kullanıcı, HBO Max için 25 milyon kullanıcı ve Apple TV+ için 14 milyon kullanıcı tahminlerinde bulunuyor. Şimdilik Çin, hiçbir platformun ülkede faaliyet göstermesine izin vermiyor. ancak 2025 yılına kadar karar değişikliğine gidilirse, çok büyük farklılıklar olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top