Hesabım
    Kevin Smith, "Twilight of The Mallrats" Filminin Geleceğini Doğruladı

    Mallrats'e devam filmi geliyor!

    Kevin SmithJay and Silent Bob Reboot filminin ardından yeniden eskiye dönmek istiyor gibi görünüyor. Önce Clerks'e devam çeken Smith, şimdilerde gözünü Mallrats'e dikti. Açıklananlara göre Aparna Brielle Twilight of the Mallrats'in yıldızı olacak.

    Son olarak He-Man animasyon dizisiyle meşgul olan Kevin Smith, 1995 yapımı Mallrats filmine devam halkası ekleyeceğini açıkladı. Filmin başrolünde ise Jay and Silent Bob Reboot filminde görülen Aparna Brielle yer alacak. Brielle'nin rolünün Jason Lee'nin orijinal filmde canlandırdığı Brodie karakterinin kızı olacağı belirtildi. Kevin Smith ayrıca filmin senaryosunu Shannen Doherty'nin okuduğunu ve sevdiğini söyledi. Bu durumda Charmed dizisinin ve Mallrats'in yıldızı Doherty'yi de filmde göreceğiz gibi görünüyor: "Aparna Brielle'den çok etkilendim ve gelecek işimi onun etrafına inşa ettim. Aparna, umarım bir sonraki çekeceğim film olan Twilight of The Mallrats'de Brodie Bruce'un kızı Banner Bruce olacak. Shannen Doherty çoktan senaryoyu okudu ve çok sevdi. Şimdi Jason Lee okuyor."

    Twilight of The Malratts'in ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor. Orijinal filmin oyuncuları arasında şimdilerde yıldız bir oyuncuya dönüşen Ben Affleck de bulunuyordu. Hatta Marvel çizgi romanlarının yaratıcısı, kaybettiğimiz sanatçı Stan Lee'yi de görmüştük. Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: İki kenar mahalle delikanlısı T.S. ve Brodie, ikisi de kız arkadaşları aynı gün şutlanan iyi arkadaslardır. O gün de, sık sık yaptıkları gibi alışveriş merkezine gidip boş boş takılmak isterler. Orada Jay ve Silent Bob adında, ucuz torbacılık yapan iki başbelası sakarla tanışırlar ve hep beraber kızların kalbini geri kazanmak için yaptıkları planın sonucunda alışveriş merkezinin altını üstüne getirirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top