Hesabım
    Matthew Vaughn, Charlie Cox Başrollü Superman Filmi Yapacaktı!

    Mark Miller, eski bir Superman projesiyle ilgili konuştu.

    Kick-Ass ve X-Men: First Class filminin yönetmeni Matthew Vaughn'un bir Superman filmi çekme ihtimali olduğu ortaya çıktı. Yıllar önce gündemde olan Superman filminin başrolünde, Daredevil'ın yıldızı Charlie Cox yer alacaktı.

    Kingsman: Gizli Servis, Kingsman: Altın Çember, Kick-Ass, Wanted gibi Hollywood için önemli yapımların senaristliğini üstlenen Mark Millar, yıllar önce düşünülen bir projeyi gündeme getirdi. The Aspiring Kryptonian'a konuşan Millar, Matthew Vaughn'un aklında Kick-Ass'i çekmesinden hemen önce bir Superman filmi yapmak olduğundan bahsetti. Millar bu konuda şu sözleri sarf etti: "Matthew Vaughn ve ben yıllar önce Superman filmi yapabileceğimizi konuşmuştuk. Kick-Ass gelmeden hemen önceydi. Birçok insanın 'Millar'ın senaryosu'ndan bahsettiğini duydum. Hiç bir senaryo yazmadım. Nasıl olabileceği konusunda fikrim vardı. Ama hiç Matthew ile bu düşünceleri konuşmadım. Matthew da bunu bilmediği için hiç DC ile konuşmadı."

    Millar'ın söylediklerine göre Vaughn, Superman'i yeniden çekme konusunda oldukça heyecanlıydı. Superman'i üçleme olarak yapmayı planlıyorlardı. Aynı zamanda Mark Millar, Marvel ile de çalışmıştı. Captain America: Civil War'un senaryosunda imzası bulunuyordu ve Millar'ın yaratıcısı olduğu Old Man Logan çizgi romanları "Logan" olarak efsanevi bir filme dönüştürülmüştü. Millar Superman üçlemesinin nasıl olabileceği hakkında Vaughn ile defalarca konuştuklarını, ancak hiç hikaye hakkında konuşmadıklarını söyledi. Başrol oyuncusu olarak her ne kadar diğer Superman oyuncuları kadar uzun boylu olmasa da Charlie Cox'u düşünmüşlerdi. Millar böylece daha modern ve sıradan bir Superman yaratabileceklerini ifade etti.

    DC, Superman için yoluna Zack Snyder ve Henry Cavill ile devam etti. Her ne kadar Man of Steel iyi denilebilecek bir film olsa da, DC hiçbir zaman Superman'i düzgün bir şekilde işleyebilecekleri bir filme imza atmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top