Hesabım
    Susan Sarandon ve Kate Winslet'lı "Blackbird"den Yeni Detaylar

    Festivalleri gezen filmin haklarını Screen Media aldı.

    Screen Media, Susan Sarandon, Kate Winslet, Sam Neill ve Rainn Wilson'ın başrollerinde oynadığı aile draması Blackbird'ün Amerika ve bazı uluslararası bölgelerdeki haklarını satın aldı. Screen Media, prömiyerini 2019 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde, geçtiğimiz sonbaharda yapan filmin Kuzey Amerika haklarının yanı sıra belirli uluslararası bölgelerin haklarını da satın aldı.

    Film, Sarandon’un karakterinin ALS olduğunu öğrenen ailesinin yaşadıkları etrafında dönüyor. O ve kocası (Sam Neill), ailesini ve sevdiklerini seçenekleri tartışmak için bir araya getiriyor. Winslet ve Mia Wasikowska'nın oynadığı kızlarının görüşleri değişiyor ve aileden farklı bir noktada duruyor. Filmin yönetmenliğini Roger Michell üstleniyor. Senaryo, 2014 yılında Bille August'un çektiği Danimarka filmi “Silent Heart” filminin yeni bir uyarlaması olarak Christian Torpe tarafından yazıldı.

    “Blackbird”ün yapımcılık görevini David Bernardi, Sherryl Clark ve Robert Van Norden üstleniyor. Michell, “Sanırım bu küçük filmin çok güçlü oluşu bizi şaşırttı. Ağırlığının çok ötesinde bir film ve sonunda sıkı bir yumruk atıyor. Şaşırtıcı ve duygusal bir nakavt darbesi indiriyor. Aynı zamanda hepimizin düşündüğünden çok daha komik. Oyuncu kadrosu ise kusursuz." 

    Screen Media'dan Seth Needle ve Mike Messina, film yapımcıları adına Millennium Media'dan Jeffrey Greenstein ve Jonathan Yunger'le anlaşmayı imzaladılar. Pandemi şartları izin verirse, filmin yaz sonunda ilk olarak Hollanda'da gösterime girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top