Hesabım
    Russel Crowe'lu "Unhinged"den Fragman Geldi!

    Russel Crowe'un yeni filmi Unhinged'den fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Russell Crowe'un başrolünde bulunduğu gerilim filmi Unhinged'den fragman paylaşıldı. Temmuz ayında izleyicileriyle buluşacak olan filmin fragmanında genç bir kadının ve oğlunun trafikte karşılaştıkları bir adam tarafından önce takip, sonra taciz edildiklerini görüyoruz. Film bir anda korkunç bir kovalamacaya dönüşüyor.

    American Dreamer, London Town gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmesiyle tanıdığımız Derrick Borte'nin yönetmen koltuğunda bulunduğu Unhinged'in konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Rachel, trafik ışıklarında beklerken bir adamla atışır. Adamı ardında bırakarak yola devam eden Rachel, kısa süre sonra adamın peşinden geldiğini fark eder. Kendisini taciz eden adamdan kurtulmaya çalıştıkça beklenmedik yerde onu karşısında bulan Rachel, ne yapacağını bilemez. Çok geçmeden Rachel adamın sadece kendisine rahatsızlık vermekle kalmayıp sevdiklerinin de peşinde düştüğünü fark eder. Kendisini bir kedi fare oyununun içinde bulan Rachel, bir dizi ölümcül ders vererek dünya üzerinde son bir iz bırakmak isteyen adamdan kurtulabilecek midir?

    Russell Crowe'u son olarak The Loudest Voice ve Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi gibi yapımlarda izleme şansı yakalamıştık. Unhinged'de ona eşlik eden oyuncular arasında Ölümcül Makineler, High Ground, Cargo gibi yapımlarda karşımıza çıkan Caren Pistorius; Child's Play, Lights Out gibi korku filmlerinin tanıdık çocuk oyuncusu Gabriel Bateman gibi isimler bulunuyor.

    Unhinged'in vizyona girmesi, Amerika'da verilecek coronavirüs kararlarına bağlı. Şimdilik şirketler Temmuz ayından itibaren planlarını yapmaya başlamış durumda. Yapılan araştırmalara göre de Amerika halkının büyük çoğunluğu Temmuz'dan itibaren sinemalara gitmek istediğini söylüyor. Sinema salonu zincirleri ise önlem amaçlı olarak salonlarının %25 ile %50 arası kapasitesini seanslarda kullanarak virüsün yayılımını engellemeye çalışacaklarını belirtiyorlar.

    Eğer Unhinged'in önüne bir engel çıkmazsa, film 1 Temmuz'da izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top