Hesabım
    Temel Reis Animasyon Filmi Oluyor!

    Genndy Tartakovsky, yeni bir Popeye filmi için harekete geçti.

    King Features Entertainment şirketinin, Emmy ödüllü yönetmen Genndy Tartakovsky ile birlikte yeni bir Temel Reis filmini hayata geçireceği resmi olarak açıklandı. Böylece Popeye karakteri diğer meşhur isimler Safinaz ve Kabasakal ile birlikte bir kez daha animasyona konu oluyor.

    E.C. Segar'ın yaratıcısı olduğu Temel Reis çizgi romanları, günlük olarak King Features'da ilk kez 1929 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Bunun ardından kısa filmler halinde Paramount Pictures bünyesinde Popeye animasyon serisi Amerika'da yayınlandı. Yıllar sonra çizgi filmler MGM Stüdyoları bünyesine geçti ve o şekilde yayınlanmaya devam etti. 1980 yılında Robin Williams ve Shelley Duvall başrolüyle bir film hayata geçirildi. Popeye karakteri gelmiş geçmiş en iyi çizgi film karakterleri arasında 20 numarada yer alıyor.

    Şimdi ise Temel Reis, animasyon filmine dönüştürülüyor. Samurai JackOtel Transilvanya serisi, Star Wars: Clone Wars, Dexter'ın Laboratuvarı gibi onlarca harika çizgi film ve animasyona imza atan Genndy Tartakovsky, filmin yönetmenliğini üstlenebilmek için King Features ile anlaşmaya imza attı. Popeye uzun metraj filmi ilk kez 2012 yılında duyurulmuştu. Sony Pictures filmin stüdyosu olacaktı. Ancak Tartakovsky, 2015 yılında projeden ayrıldığını duyurdu. Yönetmen, stüdyonun film üzerinde yaptığı değişikliklerden hoşnut kalmamış ve karakterle ne yapmak istediklerini dahi bilmediğini açıklamıştı. Yönetmen yıllar sonra projeye yeniden dönüyor. Bu kez ipler kendi ellerinde gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top