Hesabım
    Robert Pattinson, Neden Batman Rolünü Aldığından Bahsetti

    Robert Pattinson, GQ'ya konuştu.

    Matt Reeves'in yönetmeni olduğu The Batman'in başrolüne yerleşen Robert Pattinson, bu kez GQ'ya konuştu. Yıldız oyuncu, Bruce Wayne hayranlarının dilinden düşmeyen tartışmalara değindi ve neden bu rolü kabul ettiğinden bahsetti.

    Coronavirüs salgını patlak vermeden hemen önce Matt Reeves, The Batman'in çekimlerine başlamıştı. Setten gelen ilk görüntüler, Batman kostümü ve filmin atmosferi hakkında tartışmalara neden olmuştu. Ancak Matt Reeves önceden açıklama yaparak filmin bir dedektiflik filmi olacağını, vintage kostümler ve tasarımları içeren bir dönemde geçeceğini, Batman: Year One çizgi romanından ilham alınacağını belirtmişti. Bu durumda şaşırtıcı hiçbir şey yoktu. Yine de Robert Pattinson ve Matt Reeves'in The Batman'ini beğenen kitle oldukça sınırlıydı.

    Robert Pattinson şimdi ise GQ'ya açıldı. Yeni sayının kapağında yer alan Pattinson, bir röportaj verdi ve Batman rolünü kabul etmesinden şu sözlerle bahsetti: "Bunu kabul etmememin nedeni ne olabilir? Bu karakterin daha önceden çok çok iyi bir şekilde sinemaya uyarlanmış olması gerçeği hoşuma gidiyor. Karakterin birden fazla belirgin canlandırma şekli olabileceğini düşünüyorum. Daha kapsamlı olduğunda daha eğlenceli hale geliyor. Bunun daha az karanlık halini gördünüz. daha az eğlenceli halini gördünüz, daha vahşi versiyonunu gördünüz. Bulmacayı çözmek tatmin edici hale geliyor: 'Ben nerede yer alacağım?' İçimde bu role dair bir şeyler var mı?"

    The Batman, Robert Pattinson'ın yanı sıra birçok önemli ismi kadrosunda bulunduruyor. Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard The Batman'de yer alıyor. Coronavirüs salgını nedeniyle The Batman'in vizyon tarihi de değiştirildi. Karantina günlerinin hemen öncesinde The Batman çekimlerine başlanmıştı. Ancak uzun süredir prodüksiyon ile ilgili yeni bir gelişme bulunmuyor. Film, 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top