Hesabım
    Charlize Theron, George Miller'ın "Mad Max: Fury Road"da Yapmak İstediklerini Anlamamış

    Charlize Theron, Mad Max: Fury Road hakkında konuştu.

    George Miller'ın yaratıcısı olduğu Mad Max serisinin son filmi Mad Max: Fury Road, bir kez daha gündeme geldi. Filmin başrolünde yer alan Charlize Theron ve Tom Hardy, Fury Road setinde ne kadar gergin olduklarından bahsettiler. Theron, Miller'ın istediklerini yaptığını ancak ne yapmaya çalıştığını anlayamadığını itiraf etti.

    Mad Max: Furiosa projesi bir süredir gündemde bulunuyor. Son olarak George Miller'ın Furiosa'nın gençliği için Anya Taylor Joy'un düşündüğü ortaya çıkmıştı. Şimdi ise rolün esas sahibi Charlize Theron ve film ekibi New York Times'a konuştu. Charlize Theron, çekimlerin inanılmaz derecede zor ve anlaşılması güç olduğunu şu sözlerle anlattı: "Yaptığınıza değen her şey gibi karmaşık duygulara yol açtı. Yaptığımız şeylerden büyük bir zevk aldım, ama ayrıca karnımda bir delik de oluştu. Vücudunuzun her şeyi hatırladığı travmatik türden bir film çekimiydi. Çekimler boyunca beni yönlendiren şey korkuydu. Çok korkuyordum, çünkü daha önce böyle bir şey yapmamıştım. Bana göre ben ve George arasındaki en zorlu olay, onun kafasındaki filmi yapıyor olması ve ben bunu anlamak için çaresizce çabalıyor olmamdı."

    Ayrıca oyunculardan Riley Keough, Theron'a "Hayatımda yaşadığım en vahşi ve yoğun deneyimdi." sözleriyle eşlik etti. Rosie Huntington Whiteley "Film çekimleriyle ilgili başka bir film yapılabilir mi?" sorusunu  yöneltirken, Tom Hardy Mad Max: Fury Road'un oyuncuyu geri dönülemez şekilde değiştirdiğini ifade etti.

    Post apokaliptik film Mad Max: Fury Road'un konusu ise şöyleydi: Mad Max: Fury Road'da, zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

    George Miller'ın planları arasında spin-off filmi Mad Max: Furiosa ve Mad Max: Wasteland'i hayata geçirmek bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top