Hesabım
    John Wick 4'ten Hayran Yapımı Poster Paylaşıldı

    Hayranlar, John Wick 4 için sabırsızlanıyor!

    Yıldız oyuncu Keanu Reeves'in bir kez daha başrolü olacağı John Wick serisinin yeni filmi "John Wick: Chapter 4"dan bir hayran yapımı poster paylaşıldı. 83 Pixel Production isimli prodüksiyon şirketinin tasarladığı posterin yapım aşaması da paylaşıldı.

    Chad Stahelski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu John Wick serisinin dördüncü filmi John Wick: Chapter 4'ten hayran yapımı poster yayınlandı. Son film John Wick Chapter 3: Parabellum, 2019 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşmuş ve en az diğer filmler kadar beğeni toplamıştı. Şimdi ise dördüncü film merakla bekleniyor. Filmin vizyon tarihi için 2022 yılının Mayıs ayı belirlendi. Bu durumda hayranların yeni film hakkında üretecek çok fazla teorisi olacak gibi görünüyor.

    Keanu Reeves'in yıldızı olduğu Matrix 4 filminin çekimlerine John Wick 4'ten önce başlandı ve şimdilik filmin vizyon tarihinde erteleme görülmüyor. Bu durumda John Wick'ten önce Matrix'i izleyeceğiz. Son John Wick filmi Parabellum'un konusu ise şöyleydi: John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    John Wick: Chapter 4, 27 Mayıs 2022 tarihininde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top