Hesabım
    Dakota Johnson, Olivia Wilde'ın "Don't Worry Darling" Filminde Rol Alabilir

    Olivia Wilde, yeni filmi için Dakota Johnson ile görüşme yapıyor.

    Başarılı oyuncu Olivia Wilde, Booksmart ile başladığı yönetmenlik kariyerine Don't Worry Darling ile devam ediyor. Shia LaBeoufFlorence Pugh ve Chris Pine gibi yıldızlarla dolu olan Don't Worry Darling'e bu sefer de Dakota Johnson'ın katılması üzerine görüşmeler yapılıyor.

    The Peanut Butter Falcon, Suspiria, WoundsEl Royale'de Zor Zamanlar gibi yapımlarla Grinin Elli Tonu sonrası kariyerine iyi bir yön veren oyuncu Dakota Johnson, Olivia Wilde ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor. Henüz durum kesinleşmese de Johnson, Wilde'ın yeni filmi Don't Worry Darling'de rol almak için görüşmeler yapıyor. Filmin oyuncu kadrosuna şu ana eklenen isimler Little Women ve Midsommar ile kariyerinde büyük yükseliş yakalayan Florence Pugh; Dakota Johnson ile birlikte The Peanut Butter Falcon'da rol alan ve Honey Boy ile başarılı bir işe imza atan Shia LaBeouf; önümüzdeki yıllarda The Saint uyarlamasının yanı sıra Newsflash'te Walter Cronkite ile adı bilinmeyen bir filmde John Dean'i canlandıracak olan Chris Pine oldu. Ayrıca filmde Olivia Wilde'ın da rol alacağı konuşuluyor.

    Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç ve mutsuz bir ev kadını, rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir. Ancak film hakkında başka bir detay henüz verilmedi. Olivia Wilde, ilk uzun metraj filmi Booksmart ile gerçek bir başarıya imza atmıştı. Son zamanlarda yapılan gençlik filmleri arasında parlayan Booksmart, aynı zamanda Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein'ın da kariyerlerine harika bir başlangıç yapmalarını sağladı. Booksmart, Golden Globe adayı olmuş ve birçok festivalde adaylık almayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top