Hesabım
    Sam Worthington, Kate Winslet ve Zoe Saldana, "Avatar 2" Set Fotoğrafında!

    Avatar 2'den yeni bir set görseli paylaşıldı.

    James Cameron, yıllar sonra dört yeni Avatar filmiyle karşımıza çıktı. Avatar 2'nin çekimleri son hızıyla devam ederken coronavirüs salgını nedeniyle bir süre önce ara verilmişti. Şimdi ise filmin çekimlerinden Sam Worthington, Zoe SaldanaKate Winslet ve Cliff Curtis'in yer aldığı bir kamera arkası fotoğrafı paylaşıldı.

    James Cameron, çekimlere ara verilmesinden önce Avatar 2'nin sualtı çekimlerini gerçekleştiriyordu. Yeni Zelanda'da yapılan çekimlere Temmuz ayı gibi devam edilebileceği tahmin ediliyor. Şimdi ise filmin setinden yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde ilk filmin yıldız oyuncuları Sam Worthington ve Zoe Saldana'nın yanı sıra Kate Winslet ve Cliff Curtis de yer alıyor. Görselde şu açıklama bulunuyor: "Devam filmlerinin setinden Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet ve Cliff Curtis, sualtı performanslarına ara verip hızlıca fotoğraf çekilirken. Komik gerçek: Çoğu performans, devam filmleri için özel olarak tasarlanan 900.000 galonluk tankın içinde yapıldı."

    Tam 4 yeni devam filmiyle karşımıza çıkacak olan Avatar serisinin toplam bütçesinin 1 milyar doları geçtiği açıklanmıştı.  2021, 2023 , 2025 ve 2027'de vizyona girecek olan filmlerden Avatar 2 için 16 Aralık 2021 tarihi takvimlerde işaretlendi. Avatar 2'nin çekimlerine Yeni Zelanda'da devam edilmesi bekleniyor. Ancak Yeni Zelanda hükümetinden henüz prodüksiyonların devam etmesi için onay verilmedi. Bu nedenle yaz aylarının ortasında başlanabileceği tahmin ediliyor. Avatar ile birlikte Matrix 4, Mission Impossible 7Red Notice gibi önemli filmlerin ekipleri de sete geri dönmek için sabırsızlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top