Hesabım
    James Cameron'ın Gizli Karantina Eğlencesi "Resident Evil" İzlemek Olmuş!

    James Cameron, karantinada Resident Evil filmlerinden keyif aldığını açıkladı.

    Avatar, Titanic, Aliens ve Terminatör filmlerinin usta yönetmeni James Cameron, coronavirüs günlerinde zamanını tamamen evde geçirdiği karantinadan bahsetti. Empire Magazine'in "Celebration on Cinema" sayısına konuk olan Cameron, ailesi ve kendisini karantinada nelerin oyaladığını anlattı.

    Coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce Yeni Zelanda'da Avatar 2'nin çekimleriyle meşgul olan James Cameron, Empire Magazine'in yeni sayısı için röportaj verdi. Çekimlere devam etmek için sabırsızlanan yönetmenin evde olduğu süre boyunca filmin kurgusunu yapmaya çalıştığı biliniyor. Cameron, karantina süreci hakkında şu sözleri sarf etti: "Gizli zevklerimden biri de aslında oldukça güzel çekildiğini düşündüğüm Resident Evil oldu. Filmde Michelle Rodriguez'i izlemek bu hayata geri dönmüş yaratık gibi hareket etmek oldukça zevkli. Aile film gecelerini organize etmeye çalışıyorum. Çocuklarım evde ve onların film zevkleri benden çok daha farklı. Ama ufuklarını biraz genişletmeye çalışıyorum. Geçen gece Western filmi izlemek istediler ve ben 'John Wayne'li True Grit'e ne dersiniz?' dedim. 'O kim?' dediler. 'Tamamdır, True Grit'i izliyoruz.' dedim. Kesinlikle çok sevdiler. Ergenlik çağındaki kızlarım atları tanıyorlar ve şimdi ise John Wayne'in kim olduğunu biliyorlar."

    James Cameron'ın bahsettiği True Grit filmi 1969 yılında ilk kez izleyicileriyle buluşmuştu. John Wayne'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandıran film, ayyaş bir Amerikalı mareşal ile Texas'taki bir korucunun hikayesini anlatıyor. İkili, genç bir çocuğun babasının katilini bulması konusunda yardım edecektir. Film, en çok bilinen Western filmlerinden biri. Resident Evil serisi ise 2002 yılında Milla Jovovich başrolüyle hayata geçirilmişti. Aynı zamanda Resident Evil, dünyanın en çok bilinen ve beğenilen oyun serisine sahip. Seri hala remakeleri yapılarak piyasaya sunuluyor. Son olarak Residen Evil 3: Nemesis'in remake'i oyunseverlerin koleksiyonuna eklenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top