Hesabım
    Mark Wahlberg, Casus Filmi ‘Our Man in New Jersey’ İçin Netflix'le Görüşüyor

    Anlaşma sağlanırsa, Wahlberg hem yapımcı hem oyuncu olacak

    Mark Wahlberg, dev platform Netflix'le casus filmi “Our Man in New Jersey”nin yapımcılığını üstlenmek ve başrolünü oynamak için erken görüşmelerde bulunuyor. Anlaşma yapılırsa, Wahlberg mavi yakalı 007 James Bond tipi bir karakteri canlandıracak. “Safe House” yazarı David Guggenheim da senaryoyu geliştirmek için görüşmelerde bulunuyor.

    Hikaye fikrini ortaya çıkaran Stephen Levinson, Wahlberg ile birlikte üretim yapacak. Wahlberg ve Levinson, Netflix'le 6 Mart'ta prömiyer yapan, Wahlberg'in başrolü Winston Duke ve Alan Arkin'le paylaştığı aksiyon komedisi “Spenser Confidential”da da beraber çalıştı. Levinson ayrıca, Neal H. Moritz, Toby Ascher ve yönetmen Peter Berg'le birlikte yapımcılık görevini üstlendi.

    Wahlberg'in son uzun metrajlı filmleri arasında “Transformers: The Last Knight”, “Mile 22”, “Daddy’s Home 2” ve “Instant Family” yer alıyor. Kısa süre önce Reinaldo Marcus Green'in yönettiği Reid Miller, Connie Britton, Maxwell Jenkins ve Gary Sinise'nin oynadığı bağımsız drama “Good Joe Bell”in çekimlerini de tamamladı. Wahlberg daha önce iki kez Oscar'a aday gösterildi. “The Departed” filminde en iyi aktör ve “The Fighter”la yapımcı olarak en iyi film dalında.

    David Guggenheim, Keifer Sutherland'ın oynadığı Netflix dizisi “Designated Survivor”ın yaratıcısı ve yapımcısıdır. Ayrıca, Netflix yapımı “Christmas Chronicles”da baş yapımcı olarak çalıştı. Denzel Washington ve Ryan Reynolds'un oynadığı 2012 aksiyon gerilim filmi “Safe House” için ise senaryoyu kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top