Hesabım
    Mad Max'in Furiosa Spin-Off Filmine George Miller'dan Onay Geldi!

    Mad Max: Fury Road'a kesinlikle spin-off filmi geliyor!

    George Miller'ın yaratıcısı olduğu Mad Max serisinin son filmi Mad Max: Fury Road'a spin-off filmi geliyor. Spin-off'un odağı, Charlize Theron'ın canlandırdığı Furiosa karakterinin geçmişi olacak. Daha önce, karakterin gençliğini canlandırması için Anya Taylor Joy düşünüldüğü ortaya çıkmıştı.

    Sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri olduğu hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından söylenen Mad Max: Fury Road, yoluna bir Furiosa spin-off'uyla devam edecek. Yönetmen George Miller, New York Times ile konuşarak Furiosa spin-off filminin kesin olarak geleceğini açıkladı. Ancak yönetmenin Furiosa spin-off'undan önce Tilda Swinton ve Idris Elba'nın başrolünde yer alacağı Three Thousand Years of Longing filmini bitirmesi gerekiyor. Filmin çekimlerine 2020'nin bahar aylarında başlanması gerekiyordu, ancak coronavirüs salgını buna engel oldu.

    Mad Max: Furiosa spin-off filminde Charlize Theron'ın başrol olması beklenmiyor. Bunun için bolca gençleştirme işlemi için özel efekt kullanılması gerekiyor. Bunun yerine farklı bir oyuncuyla yola devam edilecek. Son olarak bu konuda Anya Taylor Joy'un adı gündeme gelmişti. The VVitch, Split, Glass, Emma gibi yapımların kariyeri yükselişte olan genç oyuncusu Anya Taylor Joy, George Miller'ın aklındaki isimdi.

    1979 yılında başlayan Mad Max serinin Tom Hardy ve Charlize Theron başrollü son filminin konusu ise şöyleydi: Mad Max: Fury Road'da, zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top