Hesabım
    Spike Lee İmzalı "Da 5 Bloods"a İlk Bakış!

    Netflix filmi Da 5 Bloods'tan ilk görseller geldi!

    Spike Lee'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Da 5 Bloods'tan resmi olarak ilk görseller paylaşıldı. Vanity Fair aracılığıyla yayınlanan görsellerde, aralarında en cesur olan dostlarının hayatını kaybettiğini öğrenen Vietnam Savaşı gazilerinin bir araya geldiğini görüyoruz.

    Black Panther'in yıldızı Chadwick Boseman'ın başrollerinden biri olarak konumlandığı Da 5 Bloods, Netflix'teki izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Filmden ilk görseller resmi olarak yayınlandı. Söylenenlere göre filmde ülkeleri için feda edebilecek kadar değersiz görülen hayatlarını sorgulayan Vietnam Savaşı gazilerini izleyeceğiz. Siyahi gaziler, tam olarak ne için hayatlarını öne sürdüklerini soruşturacaklar. Bu sırada da kendilerini doğaya bırakacaklar.

    Da 5 Bloods'ın oyuncu kadrosunda Chadwick Boseman'ın yanı sıra Delroy Lindo, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Jonathan Majors, Clarke Peters, Melanie ThierryJean Reno gibi isimler bulunuyor. Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan film için 12 Haziran 2020 tarihi verildi. Ancak kısa bir süre kalmış olmasına rağmen henüz fragman paylaşılmadı

    Eğer coronavirüs salgını patlak vermeseydi Spike Lee, Cannes Film Festivali'nin jüri başkanlığı görevini üstlenecekti. Ancak şimdi festival belirsiz bir tarihe ertelendi. Fransa'da karantina kısıtlamaları kaldırılsa da, normal yaşama dönmek uzun bir zaman alacağa benziyor.

    Da 5 Bloods, 12 Haziran 2020 tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top