Hesabım
    Shia LaBeouf'lı David Ayer Filmi "The Tax Collector"dan Yeni Detaylar!

    The Tax Collector'ın vizyon tarihi belli oldu.

    Suicide Squad'ın yönetmen koltuğunda bulunan David Ayer''in, Shia Labeouf ile birlikte hayata geçirdiği The Tax Collector'dan yeni ayrıntılar geldi. Filmin vizyon tarihi resmi olarak açıklandı ve bir süredir merakla beklenen konusu hakkında bilgi verildi.

    Suicide Squad ile birçok eleştiriye maruz kalan ve bu nedenle yerini James Gunn'a bırakmak zorunda kalan David Ayer'in son projesi The Tax Collector oldu. Çekimleri tamamlanan filmin başrolünde Honey Boy, The Peanut Butter Falcon, Fury, American Honey gibi filmlerin başarılı oyuncusu Shia Labeouf bulunuyor. The Tax Collector'ın izleyicileriyle Ağustos ayı içerisinde buluşacağı açıklandı. The Tax Collector, David ve Creeper isimli iki adamın bir suç baronu olan Wizard için haraç toplayıcı olarak çalışmasını konu ediniyor. Wizard, hükmettiği bölgedeki küçük çetelerden pay topluyordur. Ancak Wizard'ın eski rakibi Mexico'dan Los Angeles'a geri döner. Böylece tüm işler tersine döner. David'in o noktadan sonra tek amacı onun için büyük önem taşıyan ailesini korumak olacaktır.

    The Tax Collector'ın oyuncu kadrosunda Shia Labeouf'un yanı sıra David rolüyle Bobby Soto, George LopezCinthya Carmona gibi isimler bulunuyor. David Ayer son olarak Netflix ile Six Years kitabını uyarlama üzerine anlaşma imzaladı. Yönetmen Bright 2 ekibinin başına geçmeyeceğini yakın zamanda açıklamıştı. Gelecek projeleri arasında The Wild Bunch uyarlaması bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top