Hesabım
    Batman Forever'ın Senaristi, Robert Pattinson'lı "The Batman"i Dört Gözle Bekliyor

    Akiva Goldsman, The Batman'i merakla beklediğini açıkladı.

    Val Kilmer'ın başrolünde bulunduğu Batman Forever, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Filmin senaristi olan usta isim Akiva Goldsman, Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Robert Pattinson'lı The Batman hakkında konuştu. Goldsman, filmi merakla beklediğini söyledi.

    80'li veya 90'lı yıllarda geçtiğini bildiğimiz, genç bir Bruce Wayne'i odağına alan noir dedektiflik teması üzerine inşa edilen The Batman, önümüzdeki yılın en büyük heyecanla beklenen filmlerinden biri. Ancak filmden ilk set kareleri yayınlanmaya başlandığında, Batman hayranları pek tatmin olamadı. Çünkü bugüne kadar tasvir edilen Batman ve Bruce Wayne'e dair olan her şey, bu filmde göründüğünden biraz daha farklıydı. Bu durumda stereotipin kırılacağını söyleyebiliriz. Tabii bunun karşılığında iyi bir filmle karşılaşıp karşılaşmayacağımızı bilemiyoruz. Bu sırada eski çizgi roman uyarlamalarından 1995 yapımı Batman Forever gündeme düştü.

    Batman Forever, Joel Schumacher'ın yönetmenliğinde ve Akiva Goldsman'ın senaristliğinde hayata geçirilmişti. Goldsman, Collider'a konuştu ve yeni Batman ile ilgili şu sözleri sarf etti: "Matt Reeves'in deli gibi yetenekli olduğunu düşünüyorum ve bence Robert Pattinson harika. Bence bu işin anahtarı Matt'te. Felicity'nin pilot bölümünü gördünüz mü? Matt onu yönetti, J.J. Abrams yazdı ve bu inanılmaz seviyelerde iş gördü. O zamandan beri Matt'e yönetmen olarak hayranım .Bence o aydın biri, duygularını ifade edebilen sinematik bir virtiöz. The Batman'i görmek için sabırsızlanıyorum."

    Val Kilmer geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve Batman Forever'ın ardından neden rolünü bıraktığından bahsetmişti. Oyuncu, Bruce Wayne'i kimin canlandırdığının hiçbir önemi olmadığını açıkça ifade etti. Tabii bunun doğruluk payını, esas olanın yönetmenlerin çıkardığı iş olması nedeniyle görebiliriz.

    The Batman, Robert Pattinson'ın yanı sıra birçok önemli ismi kadrosunda bulunduruyor. Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard The Batman'de yer alıyor. Coronavirüs salgını nedeniyle The Batman'in vizyon tarihi de değiştirildi. Karantina günlerinin hemen öncesinde The Batman çekimlerine başlanmıştı. Ancak uzun süredir prodüksiyon ile ilgili yeni bir gelişme bulunmuyor. Film, 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top