Hesabım
    Charlize Theron'lı Aksiyon Filmi "The Old Guard"dan Yeni Görseller!

    The Old Guard'dan Entertainment Weekly'ye özel görseller paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Charlize Theron'ın başrolünde yer aldığı aksiyon türündeki "The Old Guard"dan yeni görseller paylaşıldı. Gina Prince-Bythewood'un yönetmenliğini üstlendiği The Old Guard'ın görselleride, Theron'ın canlandırdığı ölümsüz asker Andromache of Scythia ve ekibini görüyoruz.

    Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde, Monster, Tully gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Charlize Theron'ın başrolünü üstlendiği aksiyon filmi The Old Guard'dan görseller yayınlandı. Entertainment Weekly'ye konuşan Theron, film için aylarca süren silah kullanma eğitimi aldı. İki elle tutulan savaş baltasını kullanmak zorunda kalan oyuncu karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "Film sonrasında gelmiş geçmiş en harika omuzlara sahip oldum. Daha önce hiç böyle bir şey yapmak zorunda kalmamıştım. Bu devasa şeyle savaştığınız kişiyi öldürmeden nasıl savaşılması gerektiğini öğrenmek zorundasınız." Röportaja katılan KiKi Layne'in sözlerine göre The Old Guardi güçlü feminist kadın hikayelerine sahip: "Bu tür filmler genellikle erkek karaktere sahiptir. Kadın karakterler de vardır, ama adamın hikayesinin yörüngesinde dönüp dururlar. Bu film, iki güçlü kadın hikayesini taşıma kapasitesine sahip."

    Çizgi roman uyarlaması The Old Guard'ın konusu ise şöyle:  The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

    The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top