Hesabım
    Jason Isaacs, Harry Potter'ın Yeniden Çekilmesinin Delilik Olduğunu Düşünüyor!

    Jason Isaacs, Harry Potter filmleri hakkında konuştu.

    Bir nesil ile birlikte büyüyen Harry Potter serisi Jason Isaacs sayesinde yeniden gündeme geldi. Serinin ölümyiyenlerinden biri olan Isaacs, Harry Potter kitaplarının yeniden uyarlanması fikri hakkında konuştu. Oyuncu bu fikri pek de iyi bulmuyor...

    Daniel RadcliffeEmma Watson ve Rupert Grint'in başrolünde bulunduğu Harry Potter serisinin Dune, Star Wars, GhostbustersPlanet of Apes filmleri gibi farklı oyuncularla ya da remake filmlerle devam edip etmeyeceği bir süredir konuşuluyor. Film sektörünün yaratıcı tıkanıklık yaşadığı anda yapımcıların yardımına daha önce gişe rekoru kırmış filmlerin uyarlamaları koşuyor. Ancak Harry Potter serisinde Lucius Malfoy'a hayat veren Jason Isaacs, bu fikrin pek de iyi olmadığını düşünüyor. Comicbook.com'a konuşan Isaacs, bu konuda şu sözleri dile getirdi: "Her şeyden önce franchise, farklı yerlerde insanlara hamburger satılmasına izin verildiği ve herkesin aynı tadı aldığından, patates kızartmalarının aynı tatta, aynı uzunlukta olduğundan emin olunduğu anlamına gelen bir sözcük. Harry Potter, 7 muhteşem kitaptan 8 dahiyane filme dönüştürüldü. Herhangi birinin bunları yeniden çekeceğini düşünüyor muyum? Herhangi birinin The Godfather ya da Some Like It Hot gibi dahice bir şeyi yeniden çekmesi hakkında düşündüğüm şeyin aynısını düşünüyorum. Bence bu filmler mükemmel insanlar tarafından mükemmel zamanda mükemmel şekilde yapıldı. Ve onları yeniden çekmek delilik olurdu."

    Harry Potter evreni, Fantastic Beasts serisiyle devam ediyor. Her ne kadar senaryosunda J.K. Rowling'in emeği olsa da, filmler Harry Potter filmleriyle kıyaslanamıyor. Yalnızca o evrenin devam etmesi konusunda mutlu ediyor. Ayrıca Harry Potter evreninin geleceğini anlatan The Cursed Child kitabı ve tiyatro oyunu bulunuyor. Bu kitap da aynı şekilde karakterlerin orijinalleriyle uyum sağlamadığı için eleştirilere maruz kalıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top