Hesabım
    ‘John Wick’ Projesi "The Continental"den Son Detaylar

    Chad Stahelski, spin-off projesi hakkında açıklamada bulundu

    Starz'da piyasaya sürülecek olan John Wick spinoff dizisi The Continental hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Diziden görüntüler gelmesini beklerken, John Wick filmlerinin yönetmeni ve The Continental yönetici yapımcısı Chad Stahelski, bizi heyecanlandırmak için bazı yeni detaylar açıkladı. 

    Bu haftanın başlarında Fandom'a konuşan Stahelski, hem filmlere hem de aynı dünyayı çok fazla işgal eden şovlara rağmen, Continental'i John Wick serisindeki zaman çizelgesinden ayıran detaylar hakkında konuştu. Stahelski'ye göre Continental, John Wick serisinde kullanılan haftalık zaman çizelgesinden daha uzun bir zaman dilimini kapsayacak şekilde oluşturuldu. Stahelski, yeni ve ilginç bir komplo detayı olduğundan da bahsetti ve şunları söyledi; “Dizi, sadece suikastçılar değil, o dünyaya dahil olan her şeyle ilgili olacak. Hikaye daha da derinleşecek ve John Wick'te gördüğünüz karakterlerden bazılarının kökenine inecek.”

    Stahelski, hangi karakterlerin The Continental'de bir başlangıç ​​hikayesiyle var olacağına dair ayrıntılı bir açıklama yapmadı ama Charon the Concierge (Lance Reddick) karakterinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca, John Wick dünyasını genişletmeye adanmış bu spinoff serisinin, filmlerde kısaca tanıştığımız birçok renkli figürün daha derin bir keşfine yer açması da bekleniyor. Stahelski, The Continental'in senaryosu hakkında geçmiş yorumları da tekrarladı. Şovun farklı karakterlerin gözünden tüm dünyaya bir bakış atacağını belirtti. 

    The Continental üzerinde birkaç yıldır çalışılıyor. Stahelski'nin ilk bölümünü yönettiği bildiriliyor ve belki Keanu Reeves heyecan verici bir cameo yapabilir. Buna ek olarak, The Continental için bir prömiyer tarihi belirlenmedi. Bu nedenle serinin orijinal prodüksiyonunun halen yapım aşamasında olan John Wick 4'ten sonra piyasaya sürülme ihtimali de bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top