Hesabım
    Edgar Wright’ın Yeni Filmi ‘Last Night in Soho’nun Gösterimi 2021'e Ertelendi

    İptal haberleri gelmeye devam ediyor.

    Gün geçmiyor ki, bu yıl gösterime girmesi planlanan bir film hakkında daha hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme gelmesin. Bu sefer, Edgar Wright'ın korku gerilim filmi Last Night in Soho'ya erteleme kararı geldi. Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Anya Taylor-Joy (Cadı), Matt Smith (Doctor Who), Diana Rigg (Game of Thrones) ve Terence Stamp (Murder Mystery)'in başrollerde olduğu filmi 2021 yılında izleyebileceğiz. 

    Başlangıçta bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanan film, 2021'deki belirsiz bir güne ertelendi.  Last Nigth in Soho hakkında çok az şey biliyoruz ve şu ana kadar yapımdan sadece Thomasin McKenzie'nin olduğu bir fotoğraf gördük. McKenzie, fotoğrafta bir hayli korkmuş görünüyordu. Ancak bildiğimiz şey, filmin Don't Look Now ve Repulsion gibi klasik korku gerilim filmlerini referans aldığı. Film, hem 1960'ların Londra'sında, hem de çağdaş zamanlarda geçtiği için hikayede bir tür zaman yolculuğu bulunuyor.

    Wright daha önce yaptığı açıklamada: “Başlıca karakterle ortak hislere sahibiz. İçinde yaşamadığım on yıllar için yine de nostalji duygusunu yaşamayı seviyorum ve bundan etkileniyorum. 60'ların Londra'sını düşünüyordum, bu nasıl olurdu? Şimdi bildiğiniz her şeyi bilerek geri döndüğünüzü hayal edin. Soyut bir şekilde, zaman içinde seyahat eden bir karakterinizin olduğunu... Gittiği on yılın gerçekliği belki de hayal ettiği gibi değil. Biraz “Ne istediğine dikkat et” mottosu üzerine gittik.” dedi.

    Edgar Wright'ın yeni filmi için belki de bir yıl bekleyecek olmak üzücü ama en azından bu yılı sağlıklı bir şekilde atlatabilirsek önümüzdeki yılın takviminin bir hayli dolu olduğunu da biliyoruz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top