Hesabım
    "Scoob!" Filminin İlk 5 Dakikası Yayınlandı!

    Scooby Doo çetesi bir kez daha bir araya geliyor.

    Scooby Doo çizgi filmlerinin hayranlarını sevindiren bir haber olarak Scoob! bir süre önce vizyona girmeye hazırlanıyordu. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle filmin izleyicileriyle buluşması belirsiz bir tarihe alındı. Şimdi ise Warner Bros Scoob!'un ilk 5 dakikalık bölümünü resmi olarak paylaştı. Filmin başlangıcında oburluğuyla tanınan Scooby'nin Shaggy ile sahilde ilk kez karşılaşma anlarına tanıklık ediyoruz.

    Scooby ve Shaggy'nin çocukluk dönemlerinde ilk kez karşılaşıp dost olma maceralarını konu edinen Scoob!'un ilk 5 dakikalık kesiti paylaşıldı. Bu sahnelerde Scooby'nin yiyecek aşırırken kovalamacaya dahil olmasını izliyoruz. Bu sırada Shaggy yalnızlığından mutsuz bir şekilde kendine dost arıyordur ve karşısına obur dostumuz Scooby çıkacaktır!

    Warner Bros bünyesindeki Scoob!'un yönetmen koltuğunda Duck Dodgers, The Looney Tunes Show gibi çizgi filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan Tony Cervone bulunuyor. Filmin yıldız seslendirme kadrosunda ise Daphne karakteriyle SefillerMamma MiaMean GirlsFirst ReformedAnonGringo gibi yapımların yıldız oyuncusu Amanda Seyfried; Fred karakteriyle karşımıza çıkacak olan ve High School MusicalThe Greatest ShowmanHairspray17 AgainExtremely Wicked Shockingly Evil and Vile gibi yapımlardan tanıdığımız Zac EfronJason IsaacsMark WahlbergGina RodriguezMckenna GraceWill ForteKiersey Clemons gibi oyuncular yer alıyor. Gina Rodriguez Velma karakterini, Will Forte Shaggy karakterini, Tracy Morgan Kaptan Mağara Adamı'nı, Wahlberg Blue Falcon'ı, Frank Welker ise filmin yıldızı Scooby-Doo'yu seslendiriyor.

    İlk kez 1960'lı yıllarda çizgi film olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Scooby Doo, zamanla çizgi dizi, bilgisayar oyunu ve sinema filmine dönüştürülmüştü. Scooby, özellikleri insana benzeyen, çok zeki olamayan ancak çetesinin çözemediği tüm sırları Shaggy ile birlikte yanlışlıkla çözen bir köpek olarak tanımlanıyor. Pençelerini bir el gibi kullanabilen Scooby, yemek yemeyi çok sevmesiyle sempatik bir karakter halini alıyor. Scooby çetesine suçluları avlamakta kendince yardım eden Scooby, son derece korkak olsa da ekibin yıldızı olmayı başarıyor. Aynı zamanda çizgi romanlarda da kendine yer ediniyor. Mystery Inc. bünyesinde yayınlanan çizgi romanlar ilk kez 1970 yılında piyasaya sunuluyor ve bu seri 75' yılına kadar devam edip 30 sayıdan oluşuyor.

    Scoob! filminin ilk vizyon tarihi 29 Mayıs olmuştu. Ancak coronavirüs nedeniyle film doğrudan dijital olarak satışa açıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top