Hesabım
    Spike Lee'nin Yeni Filmi "Da 5 Bloods"tan Fragman!

    Netflix filmi Da 5 Bloods'tan fragman geldi.

    Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee'nin yönetmen koltuğuna geçtiği Da 5 Bloods'tan fragman paylaşıldı. Netflix'te yayınlanacak olan Da 5 Bloods'ın fragmanında öncelikle Vietnam Savaşı dönemine konuk oluyor, ardından savaş gazileriyle birlikte günümüze dönüyoruz.

    Da 5 Bloods, daha önce açıklananlara göre Vietnam askerlerinden birinin hayatını kaybetmesi üzerine onu anmak için yeniden bir araya gelen gazilerin hikayesini konu ediniyor. Şimdi ise öğreniyoruz ki ölen kişi, Chadwick Boseman'ın canlandırdığı ve gelmiş geçmiş en cesur askerlerden biri olarak tanımlanan ekip lideridir.

    Söylenenlere göre filmde ülkeleri için feda edebilecek kadar değersiz görülen hayatlarını sorgulayan Vietnam Savaşı gazilerini izleyeceğiz. Siyahi gaziler, tam olarak ne için hayatlarını öne sürdüklerini soruşturacaklar. Bu sırada da kendilerini doğaya bırakacaklar. Da 5 Bloods'ın oyuncu kadrosunda Chadwick Boseman'ın yanı sıra Delroy LindoNorm LewisIsiah Whitlock Jr.Jonathan MajorsClarke Peters, Melanie ThierryJean Reno gibi isimler bulunuyor.

    Coronavirüs salgınının patlak vermesinin ardından Da 5 Bloods'ın Netflix'te yayınlanacağı açıklanmıştı. Spike Lee son olarak BlackKklansman'ı hayata geçirmiş ve filmle En İyi Uyarlama Senaryo ödülünün sahibi olmuştu. Akademi Ödülleri yönetimi bu yılın kuralları arasından sinemalarda gösterime girmiş olma kuralını devre dışı bıraktı. Bu durumda Spike Lee'ye yeniden aday olma şansı doğmuş gibi görünüyor.

    Da 5 Bloods, 12 Haziran'da izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top