Hesabım
    Adam Sandler'ın Başrolde Olduğu Netflix Filmi ‘Hustle’dan Son Detaylar

    Filmin yapımcılarından biri ünlü basketbolcu Lebron James.

    Netflix ve Adam Sandler uzun soluklu yeni anlaşmanın ilk filmi için harekete geçtiler. Sandler'ın “We the Animals” filmini de çeken Jeremiah Zagar'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin adı “Hustle” olarak açıklandı. Taylor Materne ve Will Fetters senaryoyu kaleme aldı. Adam Sandler’ın da araların olduğu yapımcı grubunda ünlü NBA yıldızı Lebron James de bulunuyor.

    Sandler, haksız yere kovulduktan sonra yurtdışında yetenekli bir basketbolcu keşfeden ve her ikisinin de NBA'de başarılı olabileceğini kanıtlamak için onu ABD'ye getirmeye karar veren bir yetenek avcısını oynuyor. Netflix, Legendary'nın haklarını aldı ve hızlıca bir yıldız olarak Sandler'la da anlaşma imzaladı. 4 filmlik yeni bir anlaşma izalayan Netflix-Sandler ikilisi, Hustle'la ilk filmi ortaya çıkaracak.

    Koronavirüs pandemisinin etkileri devam ettiği için üretimin ne zaman başlayacağı hala bilinmiyor. Sandler kısa süre önce ona bir Bağımsız Ruh Ödülü kazandıran 2019 yapımı karanlık komedi “Uncut Gems”le kariyerinin belki de en iyi performansına imza attı. Sandler, bir sonraki drama projesini bulmak ve çeşitli seçenekleri tartmak için düşünüyor ve gelen haberlere göre ciddi bir fırsat daha kolluyor. Böyle bir proje gelirse “Hustle” dan önce başka bir film çekebileceği söyleniyor.

    Adam Sandler, bir yandan Hubie Halloween ve seslendirme yapacağı yeni Hotel Transylvania filmleriyle meşgul. Uncut Gems'le Oscar'ın kıyısından dönen Sandler, bir yandan da komedi filmlerine devam ediyor ama onu, yine Oscar radarında görmemiz muhtemel.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top