Hesabım
    Josh Cooley, Sony İçin Fantastik Roman "Malamander"ı Uyarlayacak

    Josh Cooley, Sony ile anlaşma yaptı.

    Oyuncak Hikayesi 4'ün yönetmenliğini üstlenen Josh Cooley, yeni bir roman uyarlamasına imzasını atacak. Cooley, Malamander isimli fantastik romanı beyaz perdeye aktarmak üzere Sony ile resmi olarak anlaşma imzaladı.

    Thomas Taylor'ın yaratıcısı olduğu Malamander kitabı, filme uyarlanıyor. Eerie-on-Sea isimli kasabanın hikayesini anlatacak olan isim Inside Out ve Toy Story 4 ile tanıdığımız Josh Cooley olacak. Yakın bir zamanda Cooley'nin bir Transformers animasyonunu hayata geçireceği de açıklanmıştı. Şimdi ise senarist yeni bir işle karşımıza çıkıyor. Malamander'ın konusu ise şöyle: Kış aylarında Eerie-on-Sea'yi kimse ziyaret etmez. Özellikle de karanlık çöktüğünde ve Maw Kayalıkları'nda rüzgar ulumaya başladığında, Malamander yaratığının seslerinin duyulduğu Leviathan gemisinin yakınlarında kimse yoktur. Violet Parma'nın ailesine 12 yıl önce ne olduğunu kimse bilmiyordur. Herbie ve Violet yıllar sonra onların izinin peşine düşer ve yol onları deniz canavarı Malamander'a götürür. Eerie-on-Sea her zaman ilginç hikayelerin çıktığı bir yer olmuştur.

    Josh Cooley, Malamander'ı uyarlayacak olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "17 yıl boyunca Pixar için film yapmak ve hikayeler anlatmak bir rüya gibiydi. Hikaye anlatıcılığımız Pixar'da hikayelere şekil veren insanların kalitesiyle paralel olarak ilerliyordu ve her zaman ailem olarak kalacaklar. Ayrılık kararı zorluydu. Yeni ortaklar ile birlikte yeni bir dünyaya girecek olma konusunda çok heyecanlıyım. Anlatmak istediğim çok fazla hikaye var ve umuyorum ki gittiğim her yere Pixar sihrinden biraz götüreceğim."

    Josh Cooley, Inside Out ve Toy Story 4'ten önce yıllarca Pixar filmlerinin storyboardlarını çizmişti. Cars, Brave, Ratatuy, Upİnanılmaz Aile animasyon filmleri çalıştığı yapımlar arasında yer alıyordu. 20 dilde çevirisi yapılan Malamander şimdi Cooley'e emanet edildi. Ayrıca kitabın devamı niteliğindeki Gargantis, İngiltere'deki okuyucularıyla Mayıs ayının başında buluştu. Amerika'da ise 26 Mayıs tarihini bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top