Hesabım
    Mel Gibson'lı "Force of Nature"dan Fragman Geldi!

    Mel Gibson, felaketten sağ kurtulmak istemiyor!

    Mel GibsonKate Bosworth ve Emile Hirsch'ün başrolünü paylaştığı "Force of Nature" filminden fragman geldi. Michael Polish yönetmenliğindeki Force of Nature'ın fragmanında, Hirsch'ün felaketi önlemekle görevli bir polis, Bosworth'un boşaltılması gereken apartmanda yaşayanlardan biri, Gibson'ı ise onun babası rolünde görüyoruz.

    Big Sur, Jackpot, Twin Falls Idaho gibi yapımlarla tanınan Michael Polish'in yönetmenliğindeki Force of Nature'ın konusu ise şöyle: Büyük bir soygun planlayan bir çete, kasırga tüm şehri ele geçirdiğinde harekete geçer. Suçluların bir binayı istila etmesinin ardından olay yerine gelen polisler, binada oturan insanların tahliye edilmesini planlar. Ancak kasırga olması insanların tahliye edilmesini de riskli bir hale getirir. İnsanların tahliye edilmesini reddeden bir polis dedektifi, onları korurken hırsızlarla zorlu bir savaşa girişir.

    Hem Mel Gibson'ın Hollywood'dan dışlanması, hem de Emile Hirsch'ün yakın zamanda bir kadın meslektaşını taciz etmesi nedeniyle Force of Nature filmi tartışmalı olarak gündemde bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gibson ve Hirsch'ün yanı sıra Kabustan Gelen, Still Alice gibi yapımlarla tanınan Kate Bosworth, David ZayasStephanie Cayo gibi isimler bulunuyor.

    Mel Gibson'ı son olarak The Professor and The Madman filminde izlemiştik. Filmin hakları nedeniyle vizyona girmesi olaylara neden olmuştu. Usta oyuncuyu yakın zamanda Naomi Watts, Frank Grillo, Annabelle Wallis gibi isimlerle birlikte Boss Level filminde izleyeceğiz.

    Force of Nature filmi, 30 Haziran tarihinde dijital olarak izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top