Hesabım
    Tom Hanks başrollü "Greyhound", Apple TV+'ta Gösterime Girecek

    Greyhound, platformunu seçti.

    Usta oyuncu Tom Hanks'in başrolünde bulunduğu II. Dünya Savaşı temalı "Greyhound"un Apple TV+'ta gösterime sunulacağı bilgisi resmi olarak paylaşıldı. Sony'nin bünyesinde vizyona girmesi planlanan Greyhound, Apple TV+'ta izleyicileriyle buluşacak.

    II. Dünya Savaşı'nın ilk dönemlerini hikayesine taşıyan Greyhound, sinemalarda gösterime girmeyecek. Sony, Greyhound'un vizyon tarihi olarak 15 Mayıs'ı takvimlerde işaretlemişti. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle filmin vizyon tarihi belirsiz bir zamana alınmıştı. Şimdi ise Greyhound'un Apple TV+'ta gösterime gireceği açıklandı. Birkaç ay önce açılışını yapan Apple TV+, açılış döneminde her ne kadar büyük ilgi toplasa da, Disney+ ve Netflix karşısındaki rekabetini devam ettiremedi gibi görünüyor. See gibi dizilerle ilgileri toplasa da The Banker filminin yarattığı tartışmayla gündemde olumsuz bir yer edinmişti.

    II. Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan "Greyhound"da Ernest Krause, 37 gemiden oluşan deniz piyadelerinin komutanı olarak savaşta görev alıyordur. Bu sırada Naziler gizlice Kuzey Atlantik sularını geçeceklerdir. Öncelikle bir gemiyi kolaylıkla alt ederler, ancak Nazilerin planı bundan ibaret değildir. Sularını korumaları için 37 gemiden daha fazlası gerekecektir.

    Filmin oyuncu kadrosunda iki Oscar ödülü sahibi olan ve Big, Cast Away, Forrest Gump, Saving Private Ryan gibi yapımlarla tanınan usta oyuncu Tom Hanks'in yanı sıra Leaving Las Vegas, Saint, Adventures of Babysitting, Hollow Man, The Boys gibi yapımlarla tanınan Elisabeth Shue; This Is England, Snatch, Tinker Tailor Soldier Spy gibi yapımlardan tanıdığımız Stephen GrahamManuel Garcia RulfoKarl Glusman gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini ilk uzun metraj filmini Get Low ile gerçekleştiren Aaron Schneider'in üstlendiğini Greyhound'un senaryosunu C.S. Forester'ın romanından uyarlayan isim Tom Hanks oldu.

    Greyhound'un Apple TV+'ta ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top