Hesabım
    Jamie Lee Curtis, Blumhouse İçin Korku Filmi Yönetecek

    Jamie Lee Curtis, Mother Nature'ın yönetmen ve senarist koltuğuna oturacak.

    Korku sinemasının en çok bilinen filmlerini bünyesinden çıkaran Blumhouse'un yeni film projesi "Mother Nature"ın yönetmen ve senarist koltuğuna oturacak olan isim resmi olarak açıklandı. Halloween serisinin yıldız oyuncusu Jamie Lee Curtis, anlaşma yapılan isim oldu.

    Halloween serisinin yanı sıra Knives Out, New GirlScream Queens gibi yapımların usta oyuncusu Jamie Lee Curtis'in yeni projesi belli oldu. Curtis'in, Blumhouse'un yeni korku filmi Mother Nature'ın yönetmen ve senaristliğini üstlenmesi için anlaşma imzalandı. Oyuncu, daha önce de Scream Queens ve Anything But Love dizilerinin birer bölümünün yönetmenliğini üstlenmişti. Curtis, Deadline'a yeni filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "61 yaşındayım ve mottom 'Eğer şimdi olmayacaksa, ne zaman? Eğer ben olmayacaksam kim olacak?' olmuştur. Fikirlerimi ve diğer şeyleri keşfetmek için yaratıcı bir yuva bulma konusunda çok heyecanlıyım. Jason ve ekibi burada olduğum için mutlu hissettirdi. Comet bu hikayeleri ekrana aktarmak için hazır."

    Aynı zamanda Mother Nature'ın yapımcılığını Jamie Lee Curtis'in prodüksiyon şirketi Comet Pictures üstlenecek. Comet ve Blumhouse, üç yıllık bir iş birliğini içeren anlaşma imzaladı. Bu anlaşma sinema filminin yanı sıra bir diziyi de kapsıyor.

    Jamie Lee Curtis, Blumhouse ile Halloween filmleri konusunda iş birliği içerisinde bulunuyor. Oyuncu, Halloween, Halloween Kills ve Halloween Ends'in yıldızı olmasının yanında, filmlerin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Yıllar sonra yeniden gündeme gelen ve fazlasıyla beğenilen serinin devam filmi Halloween Kills'in 16 Ekim'de izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top