Hesabım
    Jason Momoa ve Peter Dinklage, Vampire Filmi ‘Good Bad & Undead’de Rol Alabilir

    Game of Thrones'un yıldızları yeniden bir araya mı geliyor?

    Frazer Harrison/Getty Images

    İki “Game of Thrones” aktörü yeniden bir araya geliyor olabilir. Jason Momoa ve Peter Dinklage, Legendary'daki vampir filmi “Good Bad & Undead”de prodüktör ve oyuncu olarak yer almak için görüşmeleri sürdürüyor. Dinklage, son vampir avcısı olan Van Helsing'i canlandıracak. Helsing'in Momoa’nın bir daha asla öldürmemeye yemin eden vampir karakteriyle huzursuz bir ortaklığı olacak.

    İkili, Van Helsing'in, vampirleri avladığı ve bazen de para için avlamış gibi yaptığı aldatmaca dolu bir yolculuğa çıkıyorlar. Daha sonra, vampir karakterine büyük ödül konuyor ve ikilinin planları da değişiyor. Stüdyo, Mark Swift ve Damian Shannon'ın orijinal fikrine dayanarak Max Barbakow'un yaklaşan filmi yönetmesi için bir anlaşma yaptı. Legendary, Bram Stoker dünyasında gece yarısı kaçışı olarak projeyi çarşamba günü açıkladı.

    Barbakow, son olarak Andy Samberg ve Cristin Milioti’nin oynadığı “Palm Springs”i yönetti. Film,  Sundance tarihindeki en büyük satış rekorunu kırdı. Neon ve Hulu tarafından 2020 film festivalinde 17.5 milyon karşılığında satın alındı. Diğer filmleri arasında “The Duke” ve otobiyografik “Mommy, I'm a Bastard" yer alıyor.

    Peter Dinklage, HBO’nun “Game of Thrones” dizisinde başrollerden birini oynadı ve toplam dört Emmy ödülü kazandı. Daha önce, "The Station Agent" gibi güçlü bağımsız filmlerde rol almıştı. Son yıllarda ise “My Dinner With Hervé”, “Avengers: Infinity War” ve “X-Men: Days of Future Past” filmlerinde rol aldı. “Aquaman”ın yıldızı Momoa, Legendary’nın “Dune” filminde Duncan Idaho olarak görülecek. Kısa süre önce Netflix’in “Sweet Girl” prodüksiyonunu bitirdi. Momoa da Game of Thrones'ta rol almış ama karakterinin hikayesi kısa sürünce diziye erken veda etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top