Hesabım
    "Under The Silver Lake"in Yönetmeni David Robert Mitchell, "Heroes & Villians"ı Yönetecek!

    David Robert Mitchell, MGM ile anlaşma imzaladı.

    Carolyn Cole / Los Angeles Times

    Başarılı yönetmen David Robert Mitchell'in yeni projesinin MGM imzalı "Heroes & Villians" olacağı resmi olarak duyuruldu. Son olarak Under The Silver Lake ile izleyici karşısına çıkan Mitchell'in filmi hem yazacağı hem de yöneteceği söylenenler arasında bulunuyor.

    Peşimdeki Şeytan filmiyle korku sinemasında büyük bir başarı yakalayan David Robert Mitchell, yeni bir projeye imza atmak için MGM ile anlaşma yaptı. MGM'nin yeni projesi "Heroes & Villians"ın yönetmen ve senarist koltuğuna David Robert Mitchell geçecek. Henüz filmin konusu ve diğer ayrıntılı konusunda bilgi paylaşılmadı. Ancak tek bir türde olması planlanmayıp türler arası geçiş yapması düşünülüyor. Yönetmenin yakın zamanda oyuncu kadrosu oluşturmaya başlayacağı bilgisi ise farklı kaynaklardan yayılıyor. Filmin yapımcılığında da görev üstlenecek olan David Robert Michell'e yapımcılık konusunda Chris Bender ve Jake Weiner eşlik edecek.

    Heroes & Villians, David Robert Mitchell'in beşinci filmi olacak. Ancak bu filmlerden biri kısa metrajdı. Uzun metraj olanlar ise The Myth of American Sleepover, It Follows ve Under The Silver Lake olmuştu. Yönetmen, Under The Silver Lake ile Cannes Film Festivali'nden Palme d'Or adaylığı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top