Hesabım
    Sony, Gizli Bir Kadın Başrollü Marvel Filmi Üzerinde Çalışıyor!

    Sony, kadın başrollü Marvel filmi için S.J. Clarkson ile iş birliği yapıyor.

    Sony, yarattığı Marvel evrenini genişletmeye devam ediyor. Bu kez de edı açıklanmayan bir kadın başrollü Marvel kahramanını filmleştirme aşamasında oldukları ortaya çıktı. Filmin geliştirme aşamasında S.J. Clarkson'ın rol aldığı söyleniyor.

    Geçtiğimiz aylarda Sony'nin hangi süper kahramanları sinemaya aktarma olasılığının bulunduğu tahminleri çeşitli kaynaklardan yapılmaya başlanmıştı. Yayılan haberlere göre, Black Cat, Silver Sable, Kraven the Hunter, Madame Web, Nightwatch, Jackpot, Silk, Sinister Six karakterlerinin birer birer filmlerinin çekilme olasılığı bulunuyor. Ancak bu kahramanlar arasında adı en çok anılan Madame Web oluyor. Bir süre önce de Morbius'un senaristlerinin Madame Web filmi yazdıkları açıklanmıştı. Şimdi ise Sony'nin kadın kahramanlı bir film üzerinde S.J. Clarkson ile birlikte çalıştığı duyuruldu. Bu durumda Madame Web'in hayata geçiriliyor olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

    Madame Web'in senaryosunu Matt Sazama ve Burk Sharpless yazıyor. Burk Sharpless'ı ve Matt Sazama'yı Power Rangers, The Last Witch Hunter, Dracula, Gods of Egypt ve Morbius gibi yapımlardan tanıyoruz. S.J. Clarkson ise The Defenders, Life on MarsJessica Jones, Orange Is The New Black, Dexter, Heroes gibi yapımların bölümlerini yönetmesiyle tanıyoruz.

    Sony'nin Clarkson ile birlikte üzerinde çalıştığı tahmin edilen Madame Web, doğuştan kör olan ve nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan bir kadındır. Zaman içerisinde psişik yetenekler geliştiren Cassandra Web, bir medyuma dönüşmüştür. Madame Web ve Spider-Man'in arası pek iyi olmasa da, çizgi romanlarda Peter Parker'ın Cassandra'dan zaman zaman yardım istediği görülmüştür. Özellikle suçluların yerlerini tespit etme konusunda Madame Web, Peter'a yardım eder. Ayrıca Cassandra, Spider-Man'in gerçek kimliğini bilen nadir kişilerden biridir. Madame Web, ilk kez 1980 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanlarında görülmeye başlar.

    Sony, Tom Holland'lı Spider-Man'in Spider-Man 3'ün ardından Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılarak kendi evreninde devam etmesini planlıyor. Bu evrende şimdilik Morbius ve Venom bulunuyor. Morbius'un 19 Mart 2021'de, Venom: Let There Be Carnage'ın ise 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top