Hesabım
    Issa Lopez, Blumhouse İçin Doğaüstü Bir Filmi Yönetecek

    Blumhouse, takvimine yeni bir film daha ekledi.

    Beğenilen korku filmi "Tigers Are Not Afraid"in ardından Issa Lopez, Blumhouse ile iş birliği yapacak. Daha önce fantastik korku türünde film yöneten Lopez, bu kez Blumhouse için "Our Lady of Tears" isimli gerçek olaylardan alıntılanan doğaüstü korku filmini beyaz perdeye aktaracak.

    Daniel Hernandez'in Epic Magazine için hazırladığı yazıyı Issa Lopez'in filme dönüştüreceği resmi olarak açıklandı. Adı "Our Lady of Tears" olarak duyurulan korku türündeki film, Blumhouse bünyesinde gerçekleştirilecek. Hernandez'in makalesi, büyük bir histeri salgınını konu ediniyordu. Bu ilgi çekici salgının köklerinin ise doğaüstü güçlere dayandığı söyleniyor.. 2007 yılında Mexico City, Villa de las Niñas isimli okulda hikayede Katolik yatılı okul öğrencilerinin yaşadıkları makalede kendine yer buluyor. Okulda genellikle aşırı yoksul ailelerle yaşamaları sonucunda ihmal edilen bakımsız kızlar kabul görüyordur. Mexico'nun uzak bölgesinde bulunan bu okul, sosyal yaşamdan çok uzakta bulunuyordur.

    Issa Lopez, Hernandez'in makalesini filme aktarmak istemesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Epic makalesini okuduğum an bu hikayeyi anlatmak istediğimi biliyordum. Ben de Mexico City'de bir Katolik okulu öğrencisiydim. Doğaüstü güçlerin ve mucizelerin varlığına inanmakla, fakir ailelerden gelen bakıma muhtaç kızların korkuyla iç içe geçen yaşamlarını görmekle geçen bir büyüme dönemim oldu. Jason ve Get Out gibi türünün klasiğine dönüşmüş filmlerin yapımcılarıyla birlikte bu hikayeyi anlatma fırsatına sahip olmak büyük bir ayrıcalık. Bu film için daha heyecanlı olamazdım."

    Issa Lopez'in Tigers Are Not Afraid filmi öncelikle dünya çapındaki korku ve fantastik film festivallerini gezmiş, sonrasında ise Amazon Prime üzerinden gösterime sunulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top