Hesabım
    Samuel Goldwyn, Robert Pattinson ve Johnny Depp'li "Waiting For The Barbarians"ın Haklarını Aldı

    Waiting For The Barbarians, izleyicileriyle buluşmayı bekliyor.

    Yıldız oyuncular Johnny DeppMark Rylance ve Robert Pattinson'ı başrolüne yerleştiren "Waiting For The Barbarians"ın hakları Samuel Goldwyn Films'e devredildi. Daha önce filmin sinemalarda gösterime girmesi kararlaştırılırken, şimdi planlarda değişikliğe gidildi. Waiting For The Barbarians, dijital platformlarda gösterime sunulacak.

    Nobel ödüllü yazar J.M. Coetzee'nin romanından beyaz perdeye aktarılan Waiting For The Barbarians, izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Yönetmen koltuğuna Göç Mevsimi, La Sombra Del Caminante, The Wind Journeys gibi yapımlarla tanınan Ciro Guerra'nın oturduğu Waiting For The Barbarians'ın hakları, Samuel Goldwyn Films'e devredilmiş bulunuyor. Kitabın konusu şöyleydi: Sulh Yargıcı, ismi belirtilmeyen bir imparatorluğun her şeyden izole sınırındaki yerleşimlerden sorumlu olan biridir. Yargıç, Albay Joll oraya gelene kadar kolay yoldan emekliliğinin peşine düşmüş durumdadır. Albay, o bölgede barbarların yaptıklarını ve güvenlik güçlerinin aktivitelerini raporlamakla görevlidir. Joll bunun için herkesi sorguya çekecektir. Bu durum da Yargıç'ın imparatorluğa olan sadakatinin sorgulanmasına neden olur.

    Waiting For The Barbarians'da Sulh Yargıcı rolüyle karşımıza çıkan isim Bridge of Spies ile Oscar ödülünün sahibi olan, ayrıca Dunkirk, The BFG, The Gunman gibi filmlerle tanıdığımız Mark Rylance oluyor. Albay Joll rolünde ise Karayip Korsanları serisi, Sweeney Todd, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Fantastik Canavarlar serisi gibi yapımların başarılı ve tartışmalı oyuncusu Johnny Depp bulunuyor. The Batman ile DC Evreni'ne geçiş yapan Robert Pattinson; Gana Bayarsaikhan, Sam Reid, Harry MellingGreta Scacchi gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

    Waiting For The Barbarians, 6 Eylül 2019'da Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmıştı. Şimdi ise vizyona girmesi beklenen film hakkında verilen karar değiştirilerek, Ağustos ayı içerisinde dijital platformlardaki yerini alması planlanmış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top