Hesabım
    Coronavirüs Nedeniyle Duran Shang-Chi Çekimleri Yakında Devam Edecek!

    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings oyuncusu Florian Munteanu, çekimlerin devam edeceğini söylüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan "Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings" filminin çekimlerine yakın zamanda devam edileceği duyuruldu. Duyuruyu yapan isim, filmin oyuncularından biri olan boksör Florian Munteanu oldu.

    Coronavirüs nedeniyle Avustralya'daki çekimlerine ara verilen Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings ile ilgili sevindirici haberler geldi. Filmin çekimleri, yönetmen Destin Daniel Cretton'ın kendi hakkındaki coronavirüs şüphelerinin ardından durdurulmuştu. Yönetmenin hastalığa yakalanmadığı açıklanmıştı. Ancak tam o sırada salgının hızla yayılım gösterdiği görülüyordu. Bu nedenle çekimlere devam edilmedi. Salgının şimdilerde Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde yavaşlaması, Hollywood'un yeniden iş başına dönebileceği anlamına geliyor. Filmin kötü kahramanı olarak karşımıza çıkacağı tahmin edilen Florian Munteanu, Instagram üzerinden açıklama yaparak "Bilin bakalım kim dönüyor? 10 haftalık izolasyondan sonraki karantina görünümüm. Umarım hepiniz güvendesinizdir. Şimdi normale dönme zamanı."

    Enter The Dragon'un yarattığı furyadan ilham alarak ilk kez 1973 yılında, Special Marvel Edition #15 çizgi romanı ile Marvel evrenine giren Shang-Chi'nin senaryosunu Wonder Woman 1984Jean Claude Van JohnsonCehennem Melekleri serisi, Zombieland: Double Trap gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Çinli-Amerikalı senarist Dave Callaham kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrolde Limu Liu olmak üzere Awkwafina ve Tony Chiu-Wai Leung'un yer aldığı biliniyor. Tony Chiu Wai Leung, Marvel'da daha önce de karşımıza çıkan Mandarin'e hayat verecek.

    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top