Hesabım
    Aksiyon Filmi "The Old Guard"dan Fragman Geldi!

    Charlize Theron'lı The Old Guard'ın beklenen fragmanı yayınlandı.

    Netflix'in merakla beklenen fantastik aksiyon filmi "The Old Guard"dan fragman paylaşıldı. Charlize Theron'ın yıldızı olduğu The Old Guard'ın fragmanında ölümsüzlerin yıllardır süregelen kan ve ölüm dolu mücadelesine tanıklık ediyoruz.

    Mad Max: Fury RoadAtomic BlondeMonsterTully gibi yapımların başarılı oyuncusu Charlize Theron'ın başrolünü üstlendiği The Old Guard'dan fragman paylaşıldı. Eisner Ödülleri'nden ödüle layık görülen Greg Rucka ve Leandro Fernandez'in yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan filme aktarılan The Old Guard'ın konusu ise şöyle:  The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

    The Old Guard'ın yönetmenliğini Love & Basketball, Beyond The Lights, The Secret Life of Bees gibi yapımlarla tanınan Gina Prince-Bythewood üstleniyor. Senaryosunu ise çizgi romanların yaratıcılarından Greg Rucka uyarlıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron'ın yanı sıra Chiwetel Ejiofor, Harry MellingMatthias Schoenaerts, Marwan KenzariKiKi Layne gibi isimler bulunuyor.

    Charlize Theron'ı aksiyon filmleri konusunda bir üst seviyeye taşıdığı söylenen The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'teki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top