Hesabım
    Nolan'ın Merakla Beklenen Filmi "Tenet"ten Yeni Fragman

    Yılın en çok beklenen filminden yeni fragman

    Pandemi nedeniyle iptal edilen onlarca filmden sonra, elde kalan ve yılın en çok merak edilen filmi konumunda olan Christopher Nolan imzalı Tenet filminden yeni fragman paylaşıldı. Film, normal plana göre 17 Temmuz 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek ama hala erteleme kararı gelebileceği de konuşuluyor. 

    MementoThe Dark KnightInceptionInterstellar ve Dunkirk filmleriyle yakın tarihe damga vuran ve en iyi yönetmenlerle birlikte adı anılan Nolan, daha önceki filmlerinde de olduğu gibi vizyon tarihini yine yaz ayına koydu. Şu an ertelenmeyen ve normal tarihine direnen en büyük film olan Tenet, eğer sinemaların büyük çoğunluğunun açılması sağlanıra tarihinde bir değişiklik yapmayacak. Şimdilik böyle bir karar yok ama son birkaç haftaya kadar kararın bekletilmesi ve duruma bakılması bekleniyor. Inception filminin atmosferine benzeyen film, uluslararası casusluk filmi olarak tanımlanıyor. 

    Oyuncu kadrosunda, Hollywood'un son döneminde çıkış yakalayan isimlerinden Robert PattinsonJohn David Washington'ın başrolünde olduğu filmde başarılı oyuncular Clemence PoésyElizabeth DebickiKenneth BranaghMichael Caine ve Aaron Johnson Taylor da bulunuyor. Nolan, filmin aynı zamanda senaristi ve Emma Thomas'la birlikte yapımcılarından.  Thomas Hayslip ise yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

    Film, sinemaseverlerin pandemi nedeniyle şimdiden kararsız kaldığı 17 Temmuz 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top