Hesabım
    Jeffrey Wright, "The Batman" ve Jim Gordon Hakkında konuştu!

    Jeffrey Wright, The Jess Cagle'ın programına konuk oldu.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman hakkında konuşan isim bu kez Jeffrey Wright oldu. Batman dünyasının yeni James Gordon'ı olan Jeffrey Wright, SiriusXM ile Jess Cagle Show'a katıldı ve yaratılan yeni Gotham'dan bahsetti.

    Matt Reeves'in nostaljik bir noir dedektiflik hikayesi olarak yazdığı The Batman filminin çekimleri, coronavirüs salgını patlak vermeden hemen önce başlamıştı. Setten görseller gelirken Pattinson'ın nasıl bir Bruce Wayne olduğu, meşhur Batmobil'i gibi ayrıntıları görme şansı yakalamıştık. Ancak filmin diğer karakterlerini henüz göremedik. Bu isimlerden biri James Gordon. Gordon'ı canlandıran Jeffrey Wright, bir talk show programına katılarak rolünden ve filmden bahsetti: "Bu Gotham'ın evrilmiş hali. Matt Reeves'in sağladığı koşullarda sahne dışında çalışıyorum ve ayrıca Robert Pattinson gibi de çalışıyorum. Bize ait olan, ama aynı zamanda Batman'i yansıtan bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz."

    Jeffrey Wright, bu evrimi Batmobil üzerinden örneklendirdi: "Batmobil ile ilgili metni okudum ve "İşte bu!" dedim. Batman, hayal edebileceğiniz en belalı kaslı arabayı yarattı. Ama Gotham'a çakılı kalmış." Bu kez farklı bir Batman filmiyle karşı karşıya kalacağız gibi görünüyor. Bruce Wayne hayranları bu konuda ikiye ayrılmış durumda. Bazıları Robert Pattinson'ın Batman olamayacağı kanısındayken, diğerleri Matt Reeves'in başarısına güveniyor.

    The Batman, Robert Pattinson ve Jeffrey Wright'ın yanı sıra birçok önemli isim bulunuyor. Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard The Batman'de yer alıyor. Coronavirüs salgını nedeniyle The Batman'in vizyon tarihi de değiştirildi. Karantina günlerinin hemen öncesinde The Batman çekimlerine başlanmıştı. Ancak uzun süredir prodüksiyon ile ilgili yeni bir gelişme bulunmuyor. Film, 1 Ekim 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top