Hesabım
    Orlando Bloom'lu Savaş Filmi "The Outpost"tan Fragman!

    Orlando Bloom ve Scott Eastwood başrollü The Outpost'tan fragman geldi.

    Afganistan'da savaşan Amerikan askerlerinin hikayesini bir kez daha filme taşıyan The Outpost'tan fragman paylaşıldı. Rod Lurie yönetmenliğindeki savaş dramı The Outpost'ta, bir süredir sinemada göremediğimiz Orlando Bloom ve aksiyon filmlerinin yeni yüzlerinden Scott Eastwood karşımıza çıkıyor.

    Nothing Truth, The Contender, Straw Dogs, Resurrection The Champ gibi yapımlarla tanınan Rod Lurie'nin yönetmen koltuğuna geçtiği The Outpost'un konusu ise şöyle: Film, Sürekli Özgürlük Harekatı sırasında Afganistan’da yaklaşık 400 direnişçiye karşı savaşan 53 Amerikan askerinin gerçek hikayesini anlatıyor. Aslen yerel halk ile toplumsal kalkınma projeleri gerçekleştirmesi gereken Keating Muharebe Karakolu sürekli Taliban tarafından saldırıya uğruyor. Pakistan sınırının yalnızca 22 kilometre uzağında bulunan askeri üste konuşlanan askerler sürekli tehlike altında bulunuyor. Üssün kapatılmasına karar verildiğinde Taliban bunu öğrendi ve bu konuda son bir söz söylemeye karar veriyor.

    Dijital olarak yakın zamanda izleyicileriyle buluşacak olan The Outpost'un oyuncu kadrosunda Karayip Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı Orlando Bloom ve Suicide Squad, Hızlı ve Öfkeli 8, Pasific Rim, The Longest Ride gibi yapımlarla tanınan Scott Eastwood'un yanı sıra Caleb Landry Jones, Jacob Scipio, Jack KesyMilo Gibson gibi isimler bulunuyor. The Outpost, CNN haber muhabiri Jake Tapper'ın New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve gerçek olaylardan alıntılanarak kaleme alınan kitabından uyarlandı. Senaryosunu, The Fighter filmiyle Oscar adayı olan Eric Johnson ve Paul Tamasy kaleme aldı.

    The Outpost, 3 Temmuz'da VOD olarak izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top