Hesabım
    Russo Kardeşler'in Pizza Film School'unda Tartışma Konusu "Ronin" Olacak

    Pizza Film School, ikinci haftasına girdi!

    Avengers: Endgame'in yönetmen koltuğuna oturan Joe ve Anthony Russo, Pizza Film School ile filmler üzerinde tartışmaya devam ediyor. Pizza Film School'da bu Cuma günü üzerinde konuşulacak olan film John Frankenheimer imzalı Ronin olacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılan Joe ve Anthony Russo, Pizza Film School isimli etkinliklerinin ikinci haftasına geçmiş bulunuyorlar. Açıkladıklarına göre her hafta Cuma günü, daha önce duyurusu yapılarak herkesin izlediği bir filmin tartışması, inceleme ve analizi yapılacak. Geçtiğimiz haftanın konuk filmi Fransız yapımı La Haine olmuştu. Bu hafta ise John Frankenheimer'ın imzasını attığı, Robert De Niro ve Jean Reno'nun yıldızı olduğu Ronin filmi tartışma konusu olacak. IGTV üzerinden yayınlanacak olan inceleme videosu Amerika saatiyle bugün 12.00'da gösterime sunulacak. Russo Kardeşler, film hakkındaki soruları bir post aracılığıyla takipçilerinden aldı.

    1998 yapımı Ronin filminin konusu ise şöyle: Sam Amerikalı bir gizli ajandır. Uluslararası bir ekiple çalışmakta ve işinin ehli biri olarak anılmaktadır. Ününü yeraltı çevrelerinde yaymıştır. Ulaşılması en zor belgelere bile rahatlıkla ulaşabilen, birinci sınıf bir ajan olarak tanınmıştır. Soğuk savaşın son bulduğu dönemde Sam ve ekibi etik kuralları bırakmak durumunda kalırlar. Durumlarının ne olacağı belli değildir. Bu nedenle kendilerine en cazip gelen işlerde çalışmaya ve kim olursa olsun parayı verene fayda sağlamaya karar verirler. Zaten tehlikeli olan mesleki dünyaları böylece daha da teklikeli hale gelecektir.

    Joe Russo, Avengers: Endgame'in ardından Extraction filminin senaryosunu kaleme alarak karşımıza çıktı. Ayrıca ikilinin Tom Holland başrollü Cherry filmi yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top