Hesabım
    Rusya Yapımı Uzaylı Temalı Korku Filmi "Sputnik"ten Fragman!

    Bilim kurgu ve korku türündeki Sputnik'ten fragman geldi.

    Rusya, yeni bir korku filmiyle karşımıza çıkıyor. Sovyet uzay aracı Sputnik'i gündeme getiren "Sputnik" filminden resmi olarak fragman paylaşıldı. Fragmanda bir astronotun uzaydan dönerken yanında pek de arkadaş canlısı olmayan bir varlığı getirdiğini görüyoruz.

    Korku türündeki bilim kurgu filmi Sputnik'in konusu ise şöyle: Soğuk Savaş’ın zirvesinde bir Sovyet uzay aracında meydana gelen gizemli olaydan sadece bir kişi sağ kurtulur. Hayattan kalmayı başaran adamın psikolojik durumunun test edilmesi için bir psikolog görevlendirilir. Adam ile tanışan psikolog, onunla zaman geçirdikçe tehlikeli bir varlığın onunla birlikte Dünya’ya gelmiş olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Egor Abramenko yönetmenliğindeki film, Rus korku sinemasıyla ilgili umut vaat edici sahnelere yer veriyor. Bu durum izleyicilerin beklentilerini de artırıyor gibi görünüyor.

    Sputnik'in senarist koltuğunda Oleg Malovichko ve Andrei Zolotarev bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise Oksana AkinshinaFedor BondarchukPyotr Fyodorov gibi isimler bulunuyor. Ridley Scott imzalı efsanevi film Alien ile benzerlikler taşıyan Sputnik, Amerika'da Ağustos ayı içerisinde gösterime sunulacak. Ancak ülkemizde de erişime açık olup olmayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top